Alex de Souza, Wagner Love'a 'Git' dedi

Alex de Souza, Wagner Love'a 'Git' dedi

Güneye bir dünya yıldızı daha geliyor: Vagner Love. Bu kez bombayı Alanyaspor patlattı.

Süper Lig’in yeni ekibi, Monaco’nun 32 yaşındaki forveti Love ile 2 yıllık ön protokol yaptı. Son dakikada bir aksilik yaşanmazsa başarılı futbolcu bugün resmi sözleşmeye imza atacak.

Transferin perde arkasındaki gelişmeler de ortaya çıktı. Buna göre Alanyaspor’un görevlendirdiği bir menajer, 3 gün boyunca Fransa’da kamp kurdu. Vagner Love ile sürekli temas halinde olan, yıldız futbolcuya Alanya hakkında tüm bilgileri veren menacer, oyuncunun gelmeye sıcak bakmasını sağladı. Transferde başrolü ise Fenerbahçe’nin eski yıldızı Alex de Souza oynadı. Alex’in yakın arkadaşı olan Vagner Love’a, “Türkiye ligi kesinlikle kalitesiz değil. Orada istediğin mücadeleyi görebilirsin. Alanya da çok güzel bir yer, kesinlikle pişman olmazsın” demesi, işi bitirdi.
 
 Yöneticiler inanamadı
Fransa’da yapılan görüşmelerde, Monaco’lu yetkililerin de Love’un Alanyaspor’a gideceğine ilk etapta hiç inanmadığı öğrenildi. Hatta bazı yöneticiler, “Love, Türkiye’de sadece İstanbul kulüplerinde oynar diye düşünüyorduk” sözlerini sarfetti. Ancak Alanyaspor’un ısrarcı tavrı ve Alex’in referansları, transferin mutlu sonla noktalanmasını sağladı. 
 
Proje transferi
Güney ekibi, Vagner Love’u sadece takıma katkı sağlasın diye almadı. Alanyaspor, aynı Eto’o örneğinde olduğu gibi ilçenin bilinirliliğini artırmak ve Alanya’nın en iyi şekilde reklamını yapmak için de Vagner Love’u çok istedi. Nitekim Başkan Hasan Çavuşoğlu da, “Böylesine bir oyuncuyu Alanyaspor’a getirmek çok önemli. Atacağı gollerin yanı sıra başka büyük katkıları da olacaktır” dedi.

Fanatik