Ali Koç: ''Beni mahkemeye vermezseniz adam değilsiniz!''

Ali Koç: ''Beni mahkemeye vermezseniz adam değilsiniz!''
Güncelleme:

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, genel kurulda Aziz Yıldırım'ın açıklamaları ile ilgili çok sert konuştu. "Beni mahkemeye vermezseniz, adam değilsiniz. Siz bana gelmezseniz ben size geleceğim.

Fenerbahçe Başkanı  Ali Koç, genel kurulda Aziz Yıldırım'ın açıklamaları ile ilgili çok sert konuştu. "Beni mahkemeye vermezseniz, adam değilsiniz. Siz bana gelmezseniz ben size geleceğim. Kaçmak yok" dedi.

Koç'un açıklamalarından satır başları şöyle:

"Beni seyirciyle yollayacaksınız öyle mi? Kulübün sahibi ben değilim ve zaten istenmediğimi hissettiğim anda giderim.

"ADAM DEĞİLSİNİZ"

"Beni mahkemeye vermezseniz, adam değilsiniz. 150 milyon liralar, Euro'lar, Dolar'lar hepsi birbirine karışıyor. Biz sayın Aziz Yıldırım ile yüz yüze geleceğiz. Siz bana gelmezseniz ben size geleceğim. Kaçmak yok. Lütfen camiamızı kavganın içine çekmeyin. Camiamızı kışkırtmayın. Efsane başkan olarak kalmak istiyorsanız, sizden bekleneni yapın.

Sizden bir ricam var; Fenerbahçe ile ilgili bir şey konuşacaksanız benim ailemin adını ağzınıza almayın, rica ediyorum; rica yetmezse de şiddetle tavsiye ediyorum.

Fenerbahçe ne zaman sizin tekelinize girdi. Fenerbahçe kimsenin tekeline girmedi. Bu camia kendi içinden kendi evlatlarını çıkarıp, kendine hizmet ettirecek insan kaynağına sahiptir. Yok sahaya dönmüşsünüz, gözleriniz bizde olacaksınız. Hadi!...