Ali Koç resmen açıkladı: Başkan adayı olacak mı?

Güncelleme:

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, bir dönem daha başkan olmak istediğini belirterek, "Önümüzdeki sezon şampiyon olabilecek bir kadromuz var, eklemeler yapacağız" dedi.

İşte Ali Koç'un açıklamaları:

"Geçen yıldan beri olağanüstü bir dönemden geçiyoruz. Spor camiasının hiç deneyimlemediği ve görülmesi zor bir süreç yaşadık. Her şey normalin dışındaydı. İnşallah bu süreç daha fazla sürmez.

Çocukken bir taraftar olan ben, en büyük sevdam olan kulübümüzde hizmet etmekteyim. 2006 yılında yönetim kurulu üyesi oldum, 6 yıl geçirdik. Çok şey yaşadık. 6 yıllık dönemde yöneticilik olarak şampiyonluk sevinci de tattık, son hafta kaçan şampiyonluklar da oldu.

"İYİ Kİ FENERBAHÇELİYİM"
Milyonlarla şampiyonluk sevinci yaşarken de, camiamızla omuz omuza hain terör örgütüyle mücadele ederken de 'İyi ki Fenerbahçeliyim' dedim. Çocuklarıma da bunu dedirtmeye çalışıyorum...

"YAYINCI KURULUŞ ÇAMURA YATTI"
Yayıncı kuruluş çamura yatarak bir kez dah pazarlık yaptı. Küçülen pasta 21 takıma dağıldı. Yayın gelirlerinden etkilendik.

"DERİNDEN YARALANDIK"
Futbolda hedeflediğimiz noktaya maalesef gelemedik. İlk iki seneye nazaran şampiyonluğu bu şekilde kaybettiğimiz için çok üzgünüz. Derinden yaralandık. Şampiyonluğu kıl payı kaçırdık. Biz hedefi tuttursaydık, tahminimizi de tutturduğumuz ortaya çıkacaktı. Çok çok yaklaşmış olmamıza rağmen, bize sunulan bu fırsatı değerlendiremedik.

"ŞAMPİYONLUĞA HAZIR KADRO VAR"
Önümüzdeki sezon için önümüzün açık olduğunu, gelecek sezon ligin en iddialı takımı olacağımızı ve önümüzdeki sezonki kadromuzun %70'inin hazır olduğunu söyleyebilirim.

"TFF'NİN ADALETSİZLİĞİ ETKİLİYOR"
Ülkemizde başka unsurlar da söz konusu. Ligde sıralamayı belirleyen unsurlar; ne yazık ki TFF yönetiminin anlayışı, adaletsiz kararlar, ülkemize has bir şekilde futbolu etkiliyor.

"HATALARIMIZDAN DERS ALDIK"
Birçok hatamız oldu, onlardan çok büyük dersler aldık.

"KUZU KUZU GELECEKLERDİ"
Kuzu kuzu gelip Şampiyonlar Ligi Finali'ni burada oynayacaklardı ama sonuç ortada.