Ali Palabıyık geceye damga vurdu !

Ali Palabıyık geceye damga vurdu !

Beşiktaş-Trabzonspor maçında geceye damgasını vuranlar, hakemler oldu.

Türk hakemliğinin istikbal vaat eden isimlerinden Ali Palabıyık, dün akşam verdiği ve vermediği kararlarla çok tartışıldı.

Özellikle ilk yarıda siyah-beyazlı futbolcular ikili mücadelelerdeki yorumları nedeniyle hakem Ali Palabıyık’a tepki gösterirken, Cenk’in ceza sahası içinde Okay Yokuşlu’yu beline sarılarak düşürmesi ilk 45 dakikalık bölümün unutulmazları arasındaydı.

Beşiktaş’ın attığı beraberlik golüne de Trabzonsporlular uzun süre itiraz etti. Özellikle teknik direktör Şota Arveladze, topun durmadan serbest vuruşun yapıldığını belirterek, bunu hakemlere anlatmaya çalıştı.

Q17’de haklıydı
Ancak Palabıyık, burada yardımcılarından gerekli desteği alamayınca pozisyonu atlamış oldu. Bordo-mavililer sahadan galibiyetle ayrılmasa bu durum büyük tartışmaları beraberinde getirebilirdi.
Ricardo Quaresma’nın oyun dışında kaldığı pozisyonda ise hakem Palabıyık, Portekizli futbolcuya özellikle düdüğünü gösterdi ve baraj için adımlamaya başladı.
Ancak Beşiktaşlı futbolcu bunu görmezden gelip atışı kullanınca, ikinci sarıdan kırmızı kaçınılmazdı.

Dördüncü kırmızısı

Quaresma, Beşiktaş kariyerinde 4. kez kırmızı kart gördü. Portekizli yıldız, Beşiktaş forması altında 3 kez Süper Lig maçında (2011-12 Mersin İdman Yurdu ve Bursaspor-2015-16 Trabzonspor) ve 1 kez UEFA Avrupa Ligi sınavında (D.Kiev) oyundan atılmıştı.