Ali Palabıyık ilk kez...

Ali Palabıyık ilk kez...

Ali Palabıyık ilk kez iki takım arasında oynanacak olan bir karşılaşmada düdük çalacak.

Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Beşiktaş ile Trabzonspor arasında oynanacak olan karşılaşmayı yönetecek olan Ali Palabıyık ilk kez iki takım arasında oynanacak olan bir karşılaşmada düdük çalacak.

Spor Toto Süper Ligin 2. haftasında İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda Beşiktaş ile Trabzonspor arasında oynanacak olan karşılaşmada FIFA Kokartlı Ankara Bölgesi hakemi Ali Palabıyık ilk kez bu iki takımın birbirleriyle oynayacağı mücadelede düdük çalacak. Palabıyık'ın yardımcılıklarını ise Mehmet Cem Satman ve Serkan Çimen yapacak.
 
Beşiktaş ile Trabzonspor arasında oynanacak olan müsabaka yeni sezonun ilk büyük maçı olması nedeniyle hakemlik camiası adına Ali Palabıyık ciddi bir sınav verecek.
 
Palabıyık, önceki sezonlarda Beşiktaş'ın 3 maçında düdük çaldı. Söz konusu maçlarda ise siyah-beyazlı ekip 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde eti. Trabzonspor'un ise 6 maçında düdük çalan Ali Palabıyık, söz konusu maçlarda ise Karadeniz ekibi 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet elde etti.