Ankara'da penaltı var, gol yok !

Ankara'da penaltı var, gol yok !
Güncelleme:

Süper Lig'de Osmanlıspor ile Evkur Yeni Malatyaspor, 0-0 berabere kalarak ikinci yarıya birer puanla başladı.

Süper Lig’in 18. haftasında Osmanlıspor, sahasında Evkur Yeni Malatyaspor’u konuk etti. Karşılaşmadan gol sesi çıkmazken, Evkur Yeni Malatyaspor 12. dakikada Boutaib ile bir penaltı atışından yararlanamadı.

İki takımın da galibiyet için sahaya çıktığı karşılaşma, pozisyon açısından oldukça keyifli geçti. İki takım da açık bir futbol ortaya koyarken, yakalanan pozisyonları değerlendirmede cömert davrandı. 12. dakikada öne geçmeye çok yaklaşan Evkur Yeni Malatyaspor, kazanılan penaltı atışı gole çeviremedi. Topun başına geçen konuk ekibin en golcü ismi Boutaib’in vuruşunu kaleci Karcemarskas kurtardı. İki kalecinin de oldukça başarılı oynadığı mücadele golcüler kendilerinden bekleneni veremedi.

Maçta iki takım da yakaladığı fırsatları gole çeviremezken mücadele başladığı gibi 0-0 sona erdi.

KARŞILAŞMANIN ÖNEMLİ ANLARI

12′ Numan Çürüksu’nun ceza sahası içinde topa elle müdahale ettiği gerekçesiyle hakem Fırat Aydınus penaltı çizgisini gösterdi. Topun başına geçen Khalid Boutaib’in şutunu kaleci Karcemarskas kurtardı.

19′ Sadio Diallo’nun ceza sahası dışından şutunu kaleci Karcemarskas kurtardı.

29′ Sol kanattan açılan ortaya kafa vuran Boutaib’in şutunu Karcemarskas çeldi. Dönen topla buluşan Boutaib vuruşunda meşin yuvarlak savunmaya çarpıp kornere çıktı

48′ Turgut Doğan Şahin’in pasıyla topla buluşan Boutaib’in ceza sahasına girer girmez çektiği şutu kaleci Karcemarskas kornere çeldi.

56′ Musa Çağıran’ın ceza sahası dışından çektiği şutu kaleci kornere çeldi.

78′ Serdar Gürler’in ceza sahası içinde çektiği röveşetada meşin yuvarlak üst direkten döndü.