ANTALYA 1-2 FENERBAHÇE

ANTALYA 1-2 FENERBAHÇE

Süper Ligin 7. haftasında Fenerbahçe, Antalya deplasmanından 3 puanla ayrıldı.

SPOR3.COM

Galatasaray'la birlikte şimdiden müthiş bir yarışa giren sarı kanarya, ilk 6 haftadaki başarısını tekrar ederek 1964/65 sezonundaki en iyi başlangıç rekorunu yeniledi.

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN...

Antalyaspor'u Antalya'da 2 golle geçen Fenerbahçe zorlu deplasmandan 3 puan almayı bildi.

Fenerbahçe'nin gollerini 9. dakikada Kazım, 89. dakikada ise Semih atarken ev sahibi Antalyaspor'un tek golü 20. dakikada Ali Zitouni'den geldi.

MAÇIN İSTATİSTİKLERİ

 ANTALYASPOR                FENERBAHÇE
1Gol2
4İsabetli Şut12
14Toplam Şut19
21Faul7
3Korner2
3Gol Pozisyonu10
%48Topa Sahip Olma%52
 
MAÇTAN DİKKAT ÇEKEN İSİMLER
 
1
4
1
45
2
5
3
%12
 
ZITOUNI
HAKAN
HAKAN
ORHAN AK
BALILI
ERTUĞRUL
ORHAN AK
ORHAN AK
 
Gol
Şut
İsabetli Şut
İsabetli Pas
Ofsayt
Faul
Top Çalma
Topla Oynama Yüzdesi
SEMİH
ALEX
ALEX
CRISTIAN
ALEX
VEDERSON
CRISTIAN
VEDERSON
1
4
3
46
1
2
3
%12
İŞTE ZORLU 90 DAKİKADAN ÖNEMLİ ANLAR

İKİNCİ YARI: 1-2

90.Dakika :Hakem Yunus Yıldırım maçı bitiren düdüğü çalıyor. Fenerbahçe deplasmanda oynadığı karşılaşmada son dakikada bulduğu golle Antalyaspor'u 2-1 yeniyor ve ligde oynadığı 7. maçınıda kazanarak haftayı 3 puanla kapatıyor.

90.Dakika :Antalyaspor atağında Ali Zitouni ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ama top yandan auta çıktı.

90.Dakika :Antalyaspor atağında Hakan ceza sahası dışından kaleye şut denedi ama top auta çıktı.

90.Dakika :4. Hakem Fethi Serkan Koçak maçın sonuna 4 dakika eklendiğini gösteren tabelayı kaldırdı.

90.Dakika :Fenerbahçe'de Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 9 numarayla Guizal Giren oyuncu 21 numarayla Selçuk

89.Dakika :GOOOOOLLLLL!!!!! Fenerbahçe Semih'in attığı gol ile durumu 2-1 yapıyor.Alex orta alandan Guiza'ya pasını verdi, Guiza orta sahadan topu aldı ceza sahasına ilerledi yanındaki Semih'e pasını verdi ve Semih plase vuruşla topu ağlara gönderdi.

*
Semih'in golünü izlemek için tıklayın

88.Dakika :Antalyaspor atağında Veysel sağ kanattan ceza sahası içine girdi, çaprazdan kaleye sert vurdu ama kaleci Volkan son anda topu kornere çeldi.

87.Dakika :Fenerbahçe'de Alex orta saha önünden serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortaladı ama savunmada Jedinak topu kafayla uzaklaştırdı.

86.Dakika :Fenerbahçe atağında Bilica orta alandan ceza sahası içine uzun oynadı ama top kaleci Polat'ta kaldı.

85.Dakika :Antalyaspor'da Balili ofsayt pozisyonunda kaldı.

84.Dakika :Antalyaspor'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 58 numarayla Ertuğrul, Giren oyuncu 87 numarayla Korhan

83.Dakika :Fenerbahçe atağında Cristian ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ama kaleci Polat son anda topu saha içine çeldi güçlükle çeldi.

82.Dakika :Fenerbahçe atağında Kazım sağ kanattan ceza sahası içine yerden pasını verdi ama kaleci Polat çıkarak topu saha içine çeldi.

81.Dakika :Fenerbahçe bu kez Bilica'yla gole çok yaklaştı. Bilica ceza sahası içinde sol direk yanından savunmadan seken topa röveşata vuruş yaptı ama top uzak kale direğine çarparak geri geldi.

80.Dakika :Fenerbahçe atağında Semih sağ kanatta topla buluştu, ceza sahası içine ortaladı ama savunma araya girerek kafayla topu kornere gönderdi.

78.Dakika :Antalyaspor atağında Balili sol kanattan korner çizgisine indi, ceza sahası içine yerden ortaladı ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.

77.Dakika :Fenerbahçe gole çok yaklaştı. Guiza sağ kanattan Alex'le duvar paslaşması yaparak ceza sahası içine girdi, kaleciyle karşı karşıya şutunu vurdu ve kaleci Polat ayaklarıyla topu çıkardı.

76.Dakika :Antalyaspor'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 10 numarayla Necati, Giren oyuncu 7 numarayla Balili

75.Dakika :Fenerbahçe'de Alex sağ kanattan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortaladı ama savunmada Yalçın topu kafayla uzaklaştırdı.

73.Dakika :Antalyaspor atağında Veysel sağ kanattan ceza sahası içine ortaladı ama savunmaya gelen Kazım topu uzaklaştırdı.

72.Dakika :Antalyaspor atağında Necati ceza sahası içine hareketlenen Hakan'a pasını attı ama savunmada Lugano araya girerek topu uzaklaştırdı.

70.Dakika :Antalyaspor atağında Ali Zitouni ceza sahası dışından kaleye şut denedi ama top auta çıktı.

69.Dakika :Antalyaspor atağında Necati sağ kanattan içeriye yerden çevirdi ama savunmada Mehmet Topuz araya girerek topu uzaklaştırdı.

68.Dakika :Fenerbahçe atağında Lugano orta alandan ileriye doğru uzun oynadı ama top doğrudan kaleci Polat'a geldi.

67.Dakika :Fenerbahçe atağında Bilica ceza sahası içine uzun oynadı ama savunma araya girerek topu kaleci Polat'a kazandırdı.

66.Dakika :Antalyaspor atağında Necati sağ kanata doğru arapas attı ama savunmada Vederson araya girerek topu kaleci Volkan'a kazandırdı.

65.Dakika :Antalyaspor atağında Hakan ceza sahası dışından şut denedi ama top üstten faklı bir şekilde auta çıktı.

64.Dakika :Fenerbahçe atağında Bilica kendi sahasından ileriye doğru uzun oynadı ama top savunmada kaldı.

63.Dakika :Fenerbahçe atağında Uğur Boral sol kanattan ceza sahası içine pasını attı, Alex topla buluştu kaleye sert vurdu ama top yan ağlarda kaldı.

62.Dakika :Antalyaspor atağında Jedinak sol kanata doğru uzun oynadı ama top savunmada Mehmet Topuz'un kontrolünde auta çıktı.

60.Dakika :Fenerbahçe atağında Mehmet Topuz sağ kanattan ceza sahası içine ortaladı, Alex yükseldi kafayı vurdu ama öncesinde hakem Alex'in rakibine faul yaptığına karar verdi.

59.Dakika :Fenerbahçe kaleye yaklaşık 35 metreden serbest vuruş kullandı, Vederson direk kaleye sert vurdu ama top savunmaya çarparak uzaklaştı.

58.Dakika :Antalyaspor'da Ertuğrul rakibine yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.

57.Dakika :Fenerbahçe atağında Semih ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ama top kaleci Polat'ta kaldı.

56.Dakika :Fenerbahçe'de Alex sağ kanattan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortaladı ama top kimseye değmeden taca çıktı.

54.Dakika :Fenerbahçe gole çok yaklaştı. Alex savunmanın arkasına havadan pasını attı, Guiza topla buluştu, ceza sahasına girdi, kaleciyle karşı karşıya şutunu vurdu ama kaleci Polat son anda ayaklarıyla topu çıkardı.

53.Dakika :Antalyaspor atağında Ertuğrul sol kanattan ceza sahası içine ortaladı, gerilerden gelen Orhan kafayı vurdu ama top auta çıktı.

52.Dakika :Antalyaspor atağında Veysel sol kanatta topla buluştu, ceza sahasına girdi şutunu vurdu ama savunmada Mehmet Topuz son anda ayak koyarak topun kornere çıkmasını sağladı.

51.Dakika :Antalyaspor atağında Ali Zitouni sağ kanattan ceza sahası içine ortaladı ama savunmada Lugano topu uzaklaştırdı.

50.Dakika :Fenerbahçe atağında Lugano sağ kanatta topla buluştu, arka direğe doğru ortaladı ama kaleci Polat çıkarak topun sahibi oldu.

49.Dakika :Fenerbahçe'de Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 77 numarayla Gökhan Gönül Giren oyuncu 23 numarayla Semih Şentürk

48.Dakika :Antalyaspor'da Necati sol çaprazdan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortaladı ama savunmada Lugano kafayla topu uzaklaştırdı.

47.Dakika :Antalyaspor'da Hakan hakem işaret vermeden serbest vuruş kullandığı için Sarı Kart gördü.

46.Dakika :Fenerbahçe ikinci yarıya oyuncu değişikliği yaparak başladı; Çıkan oyuncu 27 numarayla Dos Santos Giren oyuncu 25 numarayla Uğur Boral

46.Dakika :Fenerbahçe hakem Yunus Yıldırım'ın düdüğüyle ikinci yarıya başlıyor.

İLK YARI: 1-1

45.Dakika :Hakem Yunus Yıldırım ilk yarıyı bitiren düdüğü çalıyor.İlk yarı 1-1 Beraberlikle sona eriyor.

45.Dakika :Fenerbahçe atağında Kazım sağ kanattan ortasını yaptı ama top doğrudan auta çıktı.

45.Dakika :Fenerbahçe atağında Alex orta alanda topla buluştu, sol kanata doğru bekletmeden pas atmak istedi ama savunmada Sedat ayak koyarak topu kazandı.

45.Dakika :Fenerbahçe rakip saha sol çaprazdan serbest vuruş kullandı, Alex arka direğe doğru ortaladı ama top doğrudan auta çıktı.

44.Dakika :4. Hakem Fethi Serkan Koçak ilk yarının sonuna 3 dakika eklendiğini gösteren tabelayı kaldırdı.

42.Dakika :Fenerbahçe bu kez Mehmet Topuz'la 2. gole çok yaklaştı. Guiza ceza sahası içinde topla buluştu, dışarda bekleyen Mehmet Topuz'a pasını verdi, Mehmet Topuz gelişine ayağının dışıyla sert vurdu ama top direkten geri geldi.

41.Dakika :Fenerbahçe atağında Cristian ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ama top üstten auta çıktı.

40.Dakika :Antalyaspor atağında savunmanın arkasına atılan pasa sağ kanattan Sedat hareketlendi ama hakem öncesinde ofsayt kararı verdi.

38.Dakika :Fenerbahçe atağında Vederson sol kanattan ceza sahası içine yerden pasını verdi, Alex topla buluştu, çaprazdan kaleye sert vurdu ama top kaleci Polat'ta kaldı.

36.Dakika :Fenerbahçe'de Gökhan Gönül rakibi Ali Zitouni'yle tartışınca Sarı Kart gördü.

35.Dakika :Fenerbahçe atağında Vederson sol kanattan topla ilerledi, ceza sahası içine yerden pasını verdi ama Guiza altıpas önünde topa dokunamayınca savunma tehlikeyi uzaklaştırdı.

34.Dakika :Antalyaspor atağında Sedat sağ kanattan ceza sahası içine orta yapmak istedi ama top doğrudan auta çıktı.

33.Dakika :Fenerbahçe'de Alex rakip saha sol taç çizgisi yanından serbest vuruşu kullandı, arka direğe ortaladı, Guiza gelişine sert vurdu ama kötü bir vuruş olunca top auta çıktı.

32.Dakika :Antalyaspor'da Yalçın serbest vuruş sırasında rakibi Bilica'yla tartışınca Sarı Kart gördü.

31.Dakika :Fenerbahçe'de Bilica serbest vuruş sırasında rakibi Yalçın'la tartışınca Sarı Kart gördü.

30.Dakika :Fenerbahçe atağında Dos Santos ceza sahası önünden kaleye şut denedi ama top savunmaya çarparak uzaklaştı.

29.Dakika :Fenerbahçe atağında Kazım sağ kanatta topla buluştu ama orta alanda Sedat kayarak topa müdahele etti ve top taca çıktı.

27.Dakika :Fenerbahçe atağında Vederson sol kanattan ceza sahası içine ortaladı, Alex kafayı vurdu ama top yandan auta çıktı.

26.Dakika :Fenerbahçe atağında Kazım sağ kanattan ileriye doğru uzun oynası, Guiza hareketlendi ama savunmada Yalçın topu uzaklaştırdı.

25.Dakika :Fenerbahçe atağında Gökhan Gönül sağ kanatta rakibinden topu kaptı, korner çizgisine doğru ilerledi, ortasını yaptı ama savunma kafayla topu uzaklaştırdı.

23.Dakika :Fenerbahçe atağında Vederson sol kanattan arka direğe ortaladı ama savunmada Batak, Guiza'dan önce topu uzaklaştırdı.

22.Dakika :Fenerbahçe Kazım'la gole çok yaklaştı. Kazım orta alandan aldığı topla ilerledi, ceza sahası içine girer girmez sağ çaprazdan kaleye sert vurdu ama top direkten geri geldi.

20.Dakika :GOOOOOLLLLL!!!!! Antalyaspor Ali Zitouni'nin attığı gol ile durumu 1-1 yapıyor.Jedinak sağ kanatta topla buluştu, arka direğe ortaladı, Ali Zitouni uçarak kafayı vurdu ve top uzak kale direği yanından ağlarla buluştu.

*
Ali Zitouni'nin golünü izlemek için tıklayın


18.Dakika :Antalyaspor atağında Sedat sağ kanatta topla buluştu, ön direğe doğru ortaladı ama savunmada Bilica kafayla topu uzaklaştırdı.

17.Dakika :Fenerbahçe'de Kazım hakeme itiraz ettiği için Sarı Kart gördü.

16.Dakika :Antalyaspor atağında savunmanın arkasına atılan pasa Veysel hareketlendi ama hakem öncesinde ofsayt kararı verdi.

15.Dakika :Fenerbahçe atağında Alex sol kanattan içeriye ortaladı, kaleci Polat boşa çıktı, Guiza sağ kanat korner çizgisi yanında topla buluştu arka direkte boş bekleyen Bilica'ya ortaladı Bilica kafayı vurdu ama top üstten auta çıktı.

13.Dakika :Antalyaspor atağında Hakan Özmert orta alandan aldığı topla ilerledi, kaleye şut denedi ama top üstten auta çıktı.

12.Dakika :Antalyaspor'da Ertuğrul sol kanattan korner kullandı, penaltı noktasına doğru ortaladı, Ali Zitouni kafayı vurdu ama top yandan auta çıktı.

11.Dakika :Antalyaspor'da Kerim sakatlandığı için zorunlu olarak oyundan alındı.

11.Dakika :Antalyaspor'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 17 numarayla Kerim, Giren oyuncu 8 numarayla Hakan Özmert

10.Dakika :Antalyaspor atağında Veysel sol kanattan ortasını yaptı ama savunma kafayla topu kornere gönderdi.

9.Dakika :GOOOOOLLLLL!!!!! Fenerbahçe Kazım'ın attığı gol ile 1-0 öne geçiyor.Alex ceza sahası önünde topukla içeriye pasını verdi, Kazım topla buluştu, ceza sahası içinde sağ çaprazdan uzak köşeye doğru yerden sert vurdu ve top ağlarla buluştu.

*
Kazım'ın golünü izlemek için tıklayın


8.Dakika :Antalyaspor atağında Veysel ceza sahası önünde topla buluştu, sol kanata doğru yöneldi, arka direğe ortasını yaptı ama top Necati'ye çarparak auta çıktı.

7.Dakika :Fenerbahçe atağında Vederson sol kanatta topla buluştu, korner çizgisine doğru ilerledi, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunmada Jedinak kafayla topu uzaklaştırdı.

6.Dakika :Antalyaspor atağında Sedat sağ kanatta topla buluştu, kaleye baktı yerden sert vurdu ama top yandan auta çıktı.

5.Dakika :Antalyaspor atağında Ali Zitouni ceza sahası önünde topla buluştu, içeriye yerden arapas vermek istedi ama savunmada Bilica ayak koyarak tehlikeyi uzaklaştırdı.

4.Dakika :Fenerbahçe atağında Vederson sol çaprazdan kaleye sert vurdu ama top yandan auta çıktı.

3.Dakika :Fenerbahçe'de Alex sağ kanattan korneri kullandı, ceza sahası içine ortaladı ama savunma topu kafayla uzaklaştırdı.

2.Dakika :Fenerbahçe atağında Dos Santos savunmanın arkasına havadan pasını attı, Mehmet Topuz hareketlendi ama savunmada Kerim son anda araya girerek kafayla topu kornere gönderdi.

1.Dakika :Karşılaşma Antalyaspor'dan Necati'nin vuruşuyla başlıyor.

0.Dakika :Turkcell Super Lig 2009 - 2010 Sezonu 7. Hafta karşılaşmasında Fenerbahçe, Antalya Atatürk Stadında Antalyaspor'a konuk oluyor.