Antalyaspor antrenmanında Eto'o şov

Antalyaspor antrenmanında Eto'o şov

Antrenmanda, Samuel Eto'o attığı gollerle ilgi odağı oldu.

Antalyaspor'da teknik direktör Jose Morais ile yolların ayrılmasının ardından yardımcı antrenörlerin yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, Samuel Eto'o attığı gollerle ilgi odağı oldu.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, Çaykur Rizespor ile sahasında 17 Ekim Pazartesi günü oynayacağı maçın hazırlıklarına devam etti. Hasan Subaşı Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda, futbolcular antrenörler Erol Malkoç, Cihat Güller, Aykut Sincanlıoğlu ve U21 takımın kaleci antrenörü Çetin Aykut gözetiminde çalıştı. 
 
Antrenmana, bir yakınının cenazesine giden Emre Güral ile eşinin rahatsızlığı nedeniyle ülkesine giden Mbilla ve Galatasaray maçında sakatlanan Danilo katılmadı. Hafif sakatlıkları olan Yekta Kurtuluş ile Rıdvan Şimşek ise fizyoterapist gözetiminde takımdan ayrı çalıştı. 
 
Antrenmanda Eto'o ve futbolcular, koşunun ardından top kapma ile pas çalıştı. İkinci bölümde oynanan çift kale maçta Samuel Eto'o'unun yar aldığı kırmızı takım, karşılaşmayı 3-2 kazandı. Antrenman bitiminde Saso Fornezzi ile Ferhat Kaplan'ın koruduğu kaleye 5'er penaltı atışı yapan Eto'o, tüm şutlarında topu filelerle buluşturdu.