Appiah ve Alex'in kaderleri ortakmış

Appiah ve Alex'in kaderleri ortakmış

Alex de Souza ile Stephan Appiah futbola aynı gün içinde veda ettiler...

Fenerbahçe'de bir dönem birlikte forma giyen Alex de Souza ile Stephan Appiah, futbolu aynı gün yaptıkları jübile maçlarıyla dün akşam noktaladılar.

Alex de Souza ile Stephan Appiah futbola aynı gün içinde veda ettiler. 2005-08 arası dönemde sarı-lacivertli formayı birlikte giyen iki eski Fenerbahçeli, farklı kıtalarda dün gerçekleşen jübile maçlarıyla, futbol sahalarına resmen elveda dediler. Alex Brezilya'da, Appiah ise Gana'da sahaya çıktılar.

Alex'in arkadaşları hazır

Belo Horizonte'de Cruzeiro Kulübü'nün kendisi için düzenlediği özel maçta sahaya çıkan Alex'in jübilesine katılan isimler arasında 2003 yılında giydiği Cruzeiro'da hem lig hem kupa hem de Libertadores şampiyonluğu yaşayarak üç kupa birden kazanmış, kulüp tarihine geçmiş, takım arkadaşları vardı. Mineirao Stadı'nda eski Galatasaraylı Cris, eski Fenerbahçe ve Beşiktaşlı Marcio Nobre ile yine eski Fenerbahçeli Maldonado ve Deivid de Alex'in son maçında sahaya çıkan oyuncular arasındaydı.

Eto'o Appiah'ın yanında

Stephan Appiah'ın vedası ise Gana'nın Accra kentindeki Ohene Djan Stadyumu'nda gerçekleştirildi ve adeta bir yıldızlar geçitine sahne oldu. Antalyaspor'a imza atan Samuel Eto'o soluğu arkadaşının yanında alırken, başka bir çok yıldız futbolcu da oyuncunun son maçında 40 bin kişilik statta hazır bulundu. Gana Devlet Başkanı John Dramani Mahama'nın da katıldığı etkinlikler maçın ardından düzenlenen çeşitli organizasyonlarla da sürdü.

11-011.jpeg