Arda Turan'dan asker selamı !

Arda Turan'dan asker selamı !
Güncelleme:

Başakşehir ile ilk maçına Bursaspor karşısında çıkan Arda Turan, takımının 3. golünü atarken gol sevinci sırasında asker selamı yaparak Afrin'de operasyonda olan Türk askerine selam gönderdi.

Medipol Başakşehir’in kadrosuna kattığı Arda Turan, 2 bin 437 günlük aranın ardından Süper Lig’e geri döndü.

Medipol Başakşehir´in İspanya´nın Barcelona takımından kiraladığı Arda Turan, Süper Lig´de yeni takımıyla ilk kez forma şansı buldu. Bursaspor´a karşı oynanan mücadelenin 65´inci dakikasında Marcio Mossoro´nun yerine oyuna dahil olan 30 yaşındaki oyuncu ilk kez Medipol Başakşehir formasıyla sahaya çıkarken, aynı zamanda Süper Lig´de 6 yıl 8 ay aradan sonra yeniden forma giydi.

ASKER SELAMI İLE MESAJ

86.dakikada ceza sahası dışından yaptığı şık vuruşla ilk golünü atan ve takımını 3-0 öne geçiren Arda Turan, gol sevincisi ‘asker selamı’ ile yaparak TSK’nın Afrin’de dün başlatılan Zeytin Dalı Harekatı için destek mesajı yolladı.

Daha önce Galatasaray´da uzun yıllar ter döken Arda Turan, bundan önce ligdeki son maçına sarı kırmızılı formayla Atiker Konyaspor´a karşı 20 Mayıs 2011 tarihinde çıkmıştı. Tecrübeli oyuncu, Medipol Başakşehir´in Ziraat Türkiye Kupası´nda Giresunspor ile oynadığı karşılaşmayı ise tribünden takip etmişti.

Seçiniz...