Asamoah için ödenecek bonservis belli oldu

Asamoah için ödenecek bonservis belli oldu
Güncelleme:

Galatasaray'ın Kwadwo Asamoah transferi için Juventus'a ödeyeceği bonservis ve oyuncuya yıllık vereceği maaş belli oldu. İşte sıcak gelişmeden detaylar...

Galatasaray'ın, Juventus ve Kwadwo Asamoah ile anlaştığı ifade edildi. İşte ödenecek rakamlar...

İddialara göre; daha önce Juventus'a 4 milyon euro öneren Galatasaray, İtalyan kulübüne 7 milyon euro ödemeyi kabul edince anlaşma sağlandı. Kwadwo Asamoah'ın ise Galatasaray'dan yıllık 2.3 milyon euro net maaş alacağı bilgisi verildi. Juventus'tan 1.4 milyon euro alan Ganalı oyuncunun, bu nedenle Galatasaray'a transfer olmayı istediği belirtildi.

Transferin önündeki tek engelin Juventus Teknik Direktörü Massimiliano Allegri'nin onayı olduğu notu düşüldü. Allegri'nin de onayının alınmasıyla birlikte 28 yaşındaki yıldızın sağlık kontrolüne gireceği ve Galatasaray'a transfer olacağı vurgulandı.

JUVENTUS'TAN ASAMOAH İÇİN RESMİ AÇIKLAMA

Juventus Genel Menajeri Beppe Marotta, Asamoah ile yaptıkları görüşmenin detaylarını anlatırken, Galatasaray itirafında da bulundu.

Galatasaray'ın bir süredir gündeminde yer alan Asamoah'ın gelecğei hakkında konuşan Juventus Genel Menajeri Beppe Marotta, Galatasaray'ın yıldız oyuncuyla ilgilendiğini doğruladı.

Sporx