Asrın transfer harekatı !

Asrın transfer harekatı !

İngiliz basınına göre Chelsea'nin hocası Jose Mourinho Liverpool maçı sonrası görevini bırakacak. F.Bahçe de Vitor Pereira'nın yerine usta teknik adamı takımın başına geçirecek..

Haberde Nani, Van Persie ve Markovic gibi yıldızların Fener'de oynadığına dikkat çekildi... Fenerbahçe'nin bir diğer antrenör adayı Ancelotti'nin de Chelsea'nin başına geçeceği iddia edildi.
 
Mourinho bombası İngiliz gazetelerinde Fenerbahçe'yi çok yakından ilgilendirecek bomba bir haber yer aldı...
 
Fenerbahçe yönetiminin takımın başına Chelsea'nin Portekizli teknik patronu Jose Mourinho'yu getirmek istediği iddia edildi. triballfootball adlı internet sitesinde yer alan haberde, Chelsea'de zor günler geçiren Mourinho'nun Liverpool ile oynanacak Premier Lig maçında takımının kötü bir sonuç alması durumunda istifa edeceği iddia edildi. Fenerbahçe'nin hemen devreye girip ünlü teknik adamı, Vitor Pereira'nın yerine takımın başına getireceği yazıldı. Kadrosunda Robin Van Persie, Luis Nani ve Diego Ribas gibi yıldız isimlerin bulunduğu Fenerbahçe'nin Mourinho'yu takımın başına getirerek yeni bir atılım yapmayı planladığı ve kadrosunu daha da güçlendirmek istediği iddia edildi. Hem lig hem de UEFA Avrupa Ligi'nde zirveyi hedefleyerek yola çıkan Fenerbahçe geride kalan haftalar sonrasında lider Beşiktaş'ın 4 puan gerisinde bulunuyor.
 
YÖNETİM PEREIRA'DAN HİÇ DE MEMNUN DEĞİL
 
Fenerbahçe Yönetimi, resmi olarak bir açıklamada bulunmasına rağmen yönetim içinde Pereira'dan memnun olmayan isimlerin bulunduğu kulübe yakın kaynaklar tarafından ifade ediliyor. Sarı- Lacivertli ekipte puan kayıpları devam etmesi durumunda Pereira'nın durumu daha da tartışılacağa benziyor. Lider Beşiktaş'ın 4 puan gerisinde bulunan Fenerbahçe seri galibiyetlerle yeniden lider olmasının hesaplarını yaparken bir yandan da iddialı oldu UEFA Avrupa Ligi'nde gruptan çıkmak için kritik maçların afefesinde bulunuyor.

Takvim