Atiba ve Gökhan Gönül sakat sakat oynamış !

Atiba ve Gökhan Gönül sakat sakat oynamış !
Güncelleme:

UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu'ndaki 4. maçında temsilcimiz Beşiktaş'ın Monaco ile 1-1 berabere kaldığı maçta büyük fedakarlıklar yaşandı.

Siyah beyazlıların yıldız oyuncusu Atiba Hutchinson, ikinci yarının ortalarında sakatlanmasına rağmen oyunun sonlarına doğru saha kenarına geldi, Gökhan Gönül ise zorlu maçta sakatlık yaşamasına rağmen 90 dakika görev aldı.

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde 4'te 4 yapma fırsatını kaçırdığı maçta beklenmedik sakatlıklar yaşandı. Beşiktaş'ın dün gece Vodafone Park'ta Monaco ile 1-1 berabere kaldığı maçta işler taktiksel anlamda siyah beyazlıların istediği gibi gitmedi. Zorlu maçta ikinci yarının ortalarında siyah beyazlıların Kanadalı yıldızı Atiba sakatlandı. Yıldız oyuncu kenar yönetiminden değişiklik istese de savunmada yaşanan sakatlıklardan dolayı Atiba karşılaşmaya devam etmek zorunda kaldı. 60. dakikada değişiklik isteyen yıldız oyuncu karşılaşmanın ancak 83. dakikasında oyundan çıktı. Atiba'nın bu fedakarlığı siyah beyazlı taraftarlar tarafından ayakta alkışlandı.

ATİBA'DAN ÖNCE TOSİC!

Beşiktaş'ın savunmasında Pepe ile birlikte iyi bir uyum yakalayan Dusko Tosic, Monaco maçının ikinci yarısında oyuna devam edemedi. Maçın 65. dakikasında Rony Lopes ile girdiği mücadelenin ardından sakatlanan Dusko Tosic, oyundan çıkmak zorunda kaldı. Beşiktaş'ta Dusko Tosic'in sakatlanmasının ardından Gary Medel oyuna girdi.

TOLGAY ARSLAN DA SAKATLANDI!

Beşiktaş'ta Dusko Tosic'in ardından Tolgay Arslan da sakatlık yaşadı. Siyah-beyazlı takımın orta sahasında görev alan Tolgay Arslan, 75. dakikada yerini Matej Mitrovic'e bıraktı. Mitrovic'in oyuna girmesiyle birlikte Medel orta sahada görev yaptı. Mitrovic ise Pepe ile birlikte savunmada oynadı.

ATİBA 23 DAKİKA SAKAT OYNADI!

Karşılaşmanın 60. dakikasında sakatlık yaşayıp kenar yönetiminden değişiklik isteyen Atiba, maçın 83. dakikasında Tosic ve Tolgay'ın zorunlu değişikliklerinin arından ancak saha kenarına geldi. Yıldız oyuncunun yerine ise bu sezon ilk kez yedek soyunan Talisca oyuna girdi.

Sakatlıkların ardından Tosic, Tolgay, Atiba ve Gökhan Gönül'ün durumu çekilecek MR sonuçlarının ardından belli olacak.

ŞENOL GÜNEŞ RESMEN AÇIKLADI!

Beşiktaş'ın teknik patronu Şenol Güneş, karşılaşmada ilk olarak Atiba'yı çıkartacaklarını ama Tosic ve Tolgay'ın sakatlıklarından dolayı yıldız oyuncuyu ancak maçın sonlarında çıkartabildiğini söyledi.

AKŞAM / Tolga ÜSKÜPLÜOĞLU