Atiba'dan müthiş istatistik !

Atiba'dan müthiş istatistik !

Atiba, sıra dışı istatistikleriyle şaşırtıyor.

Kartal’ın orta sahadaki dinamosu Atiba Hutchinson sıra dışı istatistikleriyle şaşırtmaya devam ediyor. Olası şampiyonluğun gizli kahramanlarından olan 33 yaşındaki Kanadalı oyuncu; bitmek tükenmek bilmeyen enerjisi, isabetli pasları ve savunmaya verdiği destekle alkışları toplarken, centilmenliğiyle de dikkat çekiyor.
 
Kartal’da 3. sezonunu geçiren Atiba, Süper Lig’de geride kalan 32 maça da ilk 11’de başladı ve tamamında 90’ar dakika sahada kaldı. Aldığı süre ve görev yaptığı savunma ağırlıklı pozisyon kart görmeye çok müsait olmasına rağmen başarılı futbolcu bu sezon sarı veya kırmızı kart görmedi. 32 lig maçını kartsız tamamlayan Atiba geçen sezon sadece aynı maçta gördüğü çift sarıdan kırmızı kartla ligi bitirmişti. 
 
Son kartı Konya’da

 
2014-2015 sezonunun 15. haftasındaki Torku Konya maçında penaltı atılırken çizgiye bastığı gerekçesiyle ikinci sarıdan kırmızı kart gören Kanadalı futbolcu, o karşılaşmadan bu yana yani son 47 lig maçında tek kart görmedi.
 
Cezayı unuttu
 

Atiba Hutchinson bu sezon UEFA Avrupa Ligi ve Ziraat Türkiye Kupası’nda forma giydiği karşılaşmalarda da kartla karşılaşmadı. 
 
Avrupa Ligi’nde 6, Türkiye Kupası’nda 3 maçta görev yapan Kanadalı futbolcu sözkonusu 9 müsabakayı kartsız tamamladı. Atiba genel toplamda ise son 56 maçta kart görmedi.