Atiba'nın yerine Xabi Alonso !

Atiba'nın yerine Xabi Alonso !

Beşiktaş'tan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Atiba'nın yerine yönetim Xabi Alonso'yu istiyor.

Beşiktaş’ın şampiyonluğunda kilit rol oynayan gizli kahraman Atiba, tesis ve evindeki eşyaları topladı, yönetime, “Çocuklarım için İngiltere’ye gitmek istiyorum” mesajı yolladı. Bu ihtimali daha önceden hesaba katan yönetimin listesinin ilk sırasında bir dünya yıldızı var: Xabi Alonso. Kartal’ın en kısa zamanda Bayern ile sıcak teması kurması bekleniyor.

Beşiktaş’a Bilic döneminde çok uygun maliyetlerle transfer edilen, başta geride bıraktığımız şampiyonluk sezonu olmak üzere istikrarlı futboluyla takımın kilit ismi olan Atiba, Siyah-Beyazlılar’a veda mesajı yolladı.
 
Lig kupasını kaldırarak Beşiktaş’taki misyonunu tamamladığını söyleyen Kanada’lı oyuncu, çocuklarının eğitimi için İngiltere’de bir yaşam kurmak istediğini söyledi, “Anlayış bekliyorum” dedi.
 
Yönetimin, tesislerdeki ve evindeki özel eşyalarını da toplayan Atiba’ya gerekli kolaylığı sağlayacağı öğrenildi. 1 sezon daha mukavelesi bulunan deneyimli futbolcuyu İngiltere’den isteyen kulübün ise Bilic’in takımı West Ham olduğu vurgulandı. Kulislerde Beşiktaş’ın Atiba için kapıyı 7 milyon Euro’dan (23 milyon TL) açacağı konuşuluyor.

Fanatik