Avukatları da terk etti !

Avukatları da terk etti !

Futbolda şike soruşturmasında 15'i tutuklu 108 sanığın yargılanmasına dün de devam edildi.

Fenerbahçe'ye ve Türk futbolunun bazı isimlerine 3 Temmuz sürecini yaşatan FETÖ’nün militanlarını ikinci duruşmada avukatları da terk etti.

FETÖ’nün "Futbolda şike" soruşturmasında "kumpas" kurduğu gerekçesiyle haklarında 35 yıldan 85'er yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan 15'i tutuklu 108 sanığın yargılanmasına dün de devam edildi.  Silivri’deki ikinci duruşmaya, bu dava ve başka suçlardan tutuklu eski İstanbul İstihbarat Şube Müdürü Ali Fuat Yılmazer ve gazeteci Mehmet Baransu'nun da aralarında bulunduğu 9'u tutuklu 42 sanık ile tarafların avukatları katıldı. Bir numaralı sanık olarak terör örgütü FETÖ’nün elebaşı Fetullah Gülen’in yer aldığı 434 sayfalık iddianamenin okunmasının ardından yargılanan sanıklardan çoğunun avukatının çekildiği belirtildi. 

KONUŞMAMASI İÇİN TEDBİR İSTEDİLER

FB Spor Kulübü ve Başkan Aziz Yıldırım'ın Avukatı Abdurrahim Erol, “Sanıklara yüklenen suçlardan dolayı mı onları savunmak istemediler? Bunları kendileriyle görüşmeden bir şey söylemek doğru olmaz" dedi. FB yöneticisi Şekip Mosturoğlu, sanıklardan birinin Yıldırım'ın mahkeme dışında konuşmaması için tedbir talep ettiğini açıkladı.