Aydın Yılmaz, çıkış peşinde

Aydın Yılmaz, çıkış peşinde

Kasımpaşa'nın yeni transferi Aydın Yılmaz, lacivert-beyazlı kulübü yeniden çıkış yapabileceği en iyi yer olduğu için tercih ettiğini söyledi.

Kasımpaşa Kulübü'nün resmi internet sitesine açıklamalarda bulunan  Aydın, teknik direktör Rıza Çalımbay'ın transferinde etkili olduğunu  vurgulayarak, "Kasımpaşa'yı tekrardan çıkış yakalayabileceğimi düşündüğüm için  tercih ettim. Burası benim bu hedefimi gerçekleştirebilmek için iyi bir kulüp.  Hedefleri olan bir kulüp, en büyük tercih nedenim bu oldu" diye konuştu. 
 
Bu sezon devamlılığı sağladıktan sonra yeniden milli takıma seçilmeyi  hedeflediğini aktaran Aydın, "Maç kondisyonu kazanıp, performansımı en yükseğe  çıkararak, yeniden milli takıma çağrılmak istiyorum" ifadesini kullandı. 
 
Aydın Yılmaz, lacivert-beyazlı takımın Avusturya kampını  değerlendirerek, "Kampta yoğun şekilde çalışıyoruz. Çok güzel bir arkadaşlık  ortamı var. Takım olarak hem keyifli hem de çok istekliyiz. Kampı en iyi şekilde  değerlendirmek istiyoruz. Şu ana kadar her şey çok güzel geçiyor" şeklinde  konuştu. 
 
Kasımpaşa'da güzel bir ortamla karşılaştığını anlatan deneyimli  oyuncu, futbolcular, teknik heyet ve yönetimin beraberlik içinde çalıştığını  sözlerine ekledi.