Aydın Yılmaz, Galatasaray'dan ayrılıyor

Aydın Yılmaz, Galatasaray'dan ayrılıyor

Galatasaray'ın Futbol Şube sorumlusu Cüneyt Tanman TRT Spor'dan Ersin Düzen'e özel açıklamalarda bulundu.

Sarı-kırmızılıların idarecisi transferle ilgili önemli tüyolar verirken, geleceği merakla beklenen Aydın Yılmaz'ın da takımdan ayrılacağını belirtti.

Aydın Yılmaz konusunda, "Sözleşme yenilenmeyecek. Her konu speküle edilebiliyor. Bu da ona açık. Söylemlerimize de dikkat ediyoruz." dedi.

"GALATASARAY DAHA ÖNCE SIKINTI ÇEKTİ"

Transfer biraz sessiz olması gereken bir konu. Her girişimin söylenmesi mümkün değil. Hamza Hoca nerelerde zaaf olduğunu biliyor. Beraber konuştuk ve belirli noktada yürümeye başladık. Taraftarların kaygıları oluyor, onu anlıyoruz ama bundan önce bu kaygılar ve yanlışlar nedeniyle Galatasaray sıkıntılar çekti. Hedefi doğru koymak lazım. Olmazsa olmaz denilen mevkimiz yok. Sonuçta her bölgeye istenen oyuncular var. Herkesi heyecanlandırabilecek oyuncu almak istiyoruz.

"4-5 OYUNCUYA CİDDİ TEKLİF VAR"

40'dan fazla oyuncumuz var. Bazı görüşmeler de var futbolcularla. Mutlaka transfer yapacağız. 28'e inmesi lazım kadronun da... 12-13 futbolcu gidecek. 4-5 futbolcuya teklif var. Talep var... Doğru yerlere yollamak, bazılarıyla da yollarımızı ayırmak istiyoruz. 1-2 de genç oyuncu almayı planlıyoruz. 1-2 kulübe zenginliği sağlayabilecek oyuncu...

GIGNAC NEDEN OLMADI? ELDEN KAÇANLAR...

Maliyet ve farklı ülkeleri tercih ettiler. Şu oyuncunun üstüne gidelim diye bir şeyimiz olmadı. Onlar da şartlara uymalı. Hesapsız yapılan işlerin sonu ağır oluyor. Mali şartlarda çok dikkatli oluyoruz. Listemizde her bölge için 5-6 oyuncu alternatifimiz var. Bunlan bazılar ile anlaşmak istiyoruz

PODOLSKI, NIASSE VE PATO AÇIKLAMASI

Galatasaray'ın birçok oyuncuya girişimi var. Podolski de ilgi alanızmı içinde. Niasse'in şu anda kiralandığı doğru değil.

Pato da var çok isim çıkıyor. Aracalılardan... İlgi alanımızda olsa bile pompalanıyor... Transfer için yeterli süre var. Kampta görülecek eksikler olacak. Seyircinin heyecan duyacağı oyuncular gelecek.