Aydınlar’a bir destek daha !

Aydınlar’a bir destek daha !

Şadan Kalkavan, seçimlerde Mehmet Ali Aydınlar'ı destekleyeceğini söyledi.

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Kalkavan, "Seçim camiamıza hayırlı olsun. Benim adayım Mehmet Ali Aydınlar'dır. Başkan 15 senedir layıkıyla görevini yapmıştır. Hatalarıyla, günahları ve sevaplarıyla artık bırakmalıdır. Taraftarı da ikiyi böldü. Ona bir dost olarak tavsiyem artık aday olmamasıdır. Aday olmasın" diye konuştu.

CEZA GELİRSE ADAY OLAMAZ
Kalkavan, Yıldırım'ın adaylığına dair belirsizliğe de vurgu yaparak, "Adaylığını daha açıklamadı. Eğer ceza yerse mecburen aday olmayacak" dedi.

SEÇİME KATILIM 7-8 BİN OLURSA AYDINLAR KAZANIR
Şadan Kalkavan, "Mehmet Ali Aydınlar'ı destekliyorum. İnşallah o kazanır. Seçime katılım 7-8 bin kişinin üstünde olursa Aydınlar'ın kazanma ihtimali çok daha yüksek. Tansiyonu yüksek bir kongre olabilir. Kavgasız, gürültüsüz bir kongre olsun istiyorum" ifadelerini kullandı.

KÖTÜ ŞÖHRET OYLAMASI, GENEL KURUL ÜYELERİNİN HALETİ RUHİYESİNİ BAĞLI
Kalkavan; Aziz Yıldırım, Şekip Mosturoğlu ve İlhan Ekşioğlu'yla ilgili "Kötü Şöhret" oylamasında genel kurul üyelerinin iradesinin ne yönde olacağıyla ilgili soru üzerine, "Bilemiyorum. Üyelerin haleti ruhiyesine bağlı. Orada ne olacağını göreceğim" dedi.

FUTBOL TAKIMI İYİ YOLDA
Şadan Kalkavan, "Fenerbahçe çok iyi yolda. Ben zorlu maç trafiğinden de kayıpsız çıkacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.