Aykut Kocaman'dan transfer talimatı

Aykut Kocaman'dan transfer talimatı
Güncelleme:

Fenerbahçe'ye geleceğine kesin gözüyle bakılan Aykut Kocaman, şimdiden transfer talimatı bile verdi.

Fenerbahçe'de Advocaat ile yollar sezon sonunda ayrılacak. Tek değişiklik teknik direktör konusunda olmayacak. Yönetim, kadroda da revizyona giderek şampiyonluğa koşacak bir takım kurmanın hedefinde. Yeni sezonda takımın başına Aykut Kocaman'ın getirilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Hatta transfer çalışmalarının bile Kocaman ile birlikte yürütüldüğü öne sürüldü. İddiaya göre başarılı teknik adam, yönetime 2 yıldızın adını verdi: Gael Clichy (Manchester City), Taison... (Shakhtar Donetsk)

CLICHY'NİN SÖZLEŞMESİ BİTİYOR

Shakhtar forması giyen Taison için yönetim zaten girişimlere başladı. Manchester City'nin sol beki Gael Clichy ise daha önce gündeme gelmişti. Fransız yıldızın sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Aykut Kocaman'ın her iki oyuncunun transferinin de bir an önce bitirilmesi yönünde yönetimden talepte bulunduğu iddia edildi. Kocaman'ın önceliğin mutlaka bu iki isme verilmesini istediği kaydedildi.

DAVID OSPINA ÖRNEĞİ

Yönetimin de düşüncesi zaten Aykut Kocaman'la aynı. Transferde bu kez elini çabuk tutmak isteyen Sarı-Lacivertliler, kale için Ospina'yla görüşüp el sıkışmıştı. Fenerbahçe Yönetimi, Taison ve Clichy'yle de ön anlaşma yapmak için kolları sıvadı. Bu iki ismin işi de bittikten sonra, diğer bölgeler için çalışmalar başlayacak.