Aykut Kocaman'dan Valbuena itirafı

Aykut Kocaman'dan Valbuena itirafı
Güncelleme:

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Osmanlıspor'u 2-0 yendikleri maçın ardından değerlendirmelerde bulundu.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Osmanlıspor maçının ardından değerlendirmelerde bulundu.

Aykut Kocaman, ikinci yarıdaki oyunlarında olumlu yanlar olduğunu da dile getirdi.

Tecrübeli teknik adam ilk olarak ''İkinci attığımız gole kadar çok fazla değişen bir şey yoktu. Birinci bölüm özellikle alanı çok iyi kapattı Osmanlıspor. Çok fazla geçiş şansı vermedi. İkinci yarı Valbuena oyuna girdikten sonra bu konudaki sorunumuz da çözüldü'' ifadelerini kullandı.

Gole kadar olan süreyi de değerlendiren Kocaman ''Gol olduktan sonraki süre, nispeten rakip biraz daha açılmaya başladı. İkinci golden sonraki süreç bizim adımıza olumlu şeylerin olduğu gibi takımın genişlemesi anlamında olumsuzlukları da getirdi. Bence ikinci gole kadar büyük değişkenlikler yoktu. Skor hamlelerinde biraz eksik kaldık. İkinci golden sonra biraz Türk işi futbola döndü. Yakalayamadıkları pozisyonlara girdiler'' dedi.

Aykut Kocaman, Alpper Potuk hakkında da sorulan soruyu ''Alper oynadığı süre içinde yapmaya çalıştı ancak kapalı bir rakip vardı. Skoru elde etmek için zorluklar olacağı belliydi. Bu sadece Alper'in sorunu değildi, takımın genel sorunuydu'' ifadeleriyle yanıtladı.Aykut Kocaman'dan Valbuena itirafı - Resim : 1

Sporx