Aykut Kocaman'dan Volkan'a tepki !

Aykut Kocaman'dan Volkan'a tepki !
Güncelleme:

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Başakşehirm açında atılan golsonrası sevincini fazla uzatan Volkan Demirel'e tepki gösterdi.

Spor Toto Süper Lig'de 21. haftanın en önemli maçında Medipol Başakşehir ve Fenerbahçe, Fatih Terim Stadı'nda karşı karşıya geldi. Fenerbahçe'nin 1-0 öne geçtiği anlarda gol sevincini doyasıya yaşayan Volkan Demirel'e Aykut Kocaman'dan tepki geldi.

32. dakikada Fenerbahçe aradığı golü buldu. Fernandao karşı karşıya pozisyonda kaleci Volkan Babacan'ın yanından topu filelere gönderdi. Fenerbahçe yedek kulübesi golden sonra sevincini doyasıya yaşadı.
 
Fenerbahçeli Volkan Demirel de gole en çok sevinen isimlerden biri oldu. Volkan Demirel'in gol sevinçleri önceki maçlardan hafızalara kazınmıştı. Tecrübeli file bekçisi yine golün ardından sevincini yaşadı.
 
Volkan Demirel'in gol sevinci sonra Başakşehir tribünlerinden ıslık sesleri yükseldi. Tepki gösteren bir diğer isim de Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman oldu.
 
Volkan Demirel kaleyi bırakıp Fenerbahçe taraftarının önünde gol sevincini fazla uzatınca, Aykut Kocaman çok sert kızdı.