Aziz Yıldırım'a sert yanıt!

Aziz Yıldırım'a sert yanıt!

Aziz Yıldırım'ın sert ifadeler kullandığı Hamdi Akın, Yıldırım'a televizyondan yanıt verdi.

Telegol programının canlı yayınına bağlanan Hamdi Akın, Aziz Yıldırım'ın kendisine söylediklerine; 'Terbiyesizlik yapma' şeklinde cevap verdiğini belirtti. Akın şöyle konuştu:

"Aziz Yıldırım'in benim için söylediklerini akşamdan bu yana hukukçular ile konuşuyoruz. Benim Fenerbahçe ile ilgili çok büyük iddialarım yok. Mehmet Ali Aydınlar'in ricası ile yönetime girdim ve ona destek verdim. Aziz Yıldırım'ı mahkemeye vermeyi düşünmüyorum. İşlerim başımdan aşkın, uğraşamam. Ben, onun yanına gitmişken böyle bir şey ile karşılaşmam sürpriz oldu ama ben kendisine orada gerekli cevabı verdim."

"Yıldırım, herkese itham ediyor ve kongreyi siyasi arenaya cevirdi. Aziz Yıldırım, benim hakkımda söylediklerini ispat edemezse istifa etsin. İspat ederse de ben isfita ederim. Hakkımda bir tape var, Sadri bey benim 30 arkadaşım ve her zaman da görüşürüm. Aziz Yıldırım'in da damadı Galatasaraylı. Hakkımda bir yargılama yok, şayet Yıldırım'in soyledigi gibi bir şey varsa bir yargılama olur. Yıldırım, tapelerdeki en ufak bir şeyi kullanmaya çalışıyor, o zaman kendisi ne yapacak. Biz diyoruz ki, tapelerde yazilanlarin bir çoğu yanlıştır ve bu konuda Yıldırım'in yanındayken, onun yaptığı karşısında şok yaşamış durumdayım."