''Bağıran hoca mı istiyorsunuz!''

''Bağıran hoca mı istiyorsunuz!''

Kopenhag'ın ardından gelen Fenerbahçe yenilgisi ve zirvenin 9 puan gerisine düşmek Mancini'yi de sarstı.

Kopenhag'ın ardından gelen Fenerbahçe yenilgisi ve zirvenin 9 puan gerisine düşmek Mancini'yi de sarstı. İtalyan hoca, ilk kez Kadıköy'de sesini yükseltti ve ekledi: Bağıran hoca mı istiyorsunuz! Sizden basit şeyler istiyorum. Kafanızı futbola verin, mücadele edin, gerekirse her maçı kaybedin!

2 şampiyonluk, 2 Süper Kupa ve Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final yaşatmış son Fatih Terim döneminin ardından göreve gelen Galatasaray’ın hocası Mancini, üst üste şoklarla kariyerinin en sıkıntılı anlarını tatmaya başladı. Kopenhag yenilgisiyle Devler Ligi’nde büyük avantaj kaybeden Sarı-Kırmızılılar için Fenerbahçe derbisi çok kıymetliydi. Hedef, 14 sene sonra Kadıköy’de kazanmak, zirveye yaklaşmak, camianın üzerindeki ölü toprağını kaldırmaktı. Ama olmadı, Cim Bom 11. haftada ezeli rakibinin 9 puan gerisine düştü. Bu tablo, sakin tavırlarıyla bilinen İtalyan hocayı da çileden çıkardı. Öyle ki, derbi bitip Galatasaraylı futbolcular Saracoğlu’ndaki soyunma odasına girdiğinde karşılarında bambaşka bir Mancini ile karşılaştı.

Yıldızları ayırmadı

Sinirli tavırları vücut diline de yansıyan ünlü çalıştırıcının maçla ilgili değerlendirmeyi ertesi güne bırakmak yerine sıcağı sıcağına yaptığı ve çarpıcı göndermelerde bulunduğu öğrenildi. Tüm öğrencilerini karşısına alan Mancini’nin söze, “Bağıran hoca mı istiyorsunuz!” diye girdiği ve yıldızlarını da ayırmadan sert ifadeler kullandığı bildirildi. İşte Kadıköy’de koridorları inleten o sözler: Bağıran hoca mı istiyorsunuz! Ben sizden basit şeyler istiyorum... Aklınızı kullanın, akıllı işler yapın. Kafanızı sadece futbola, oyuna verin, futbol oynayın. İşinizi düşünün. İyi futbol ve mücadele için savaşın, gerekirse her maçı kaybedin.