Bambaşka bir Hasan Ali

Bambaşka bir Hasan Ali

Fenerbahçe’de sol bekte Hasan Ali Kaldırım’ın performansı fark yaratmaya devam ediyor.

Sol bekte Hasan Ali Kaldırım’ın performansı fark yaratmaya devam ediyor. Caner Erkin’in sakatlanması sonrası eksiklik yaşatmayan Hasan Ali, takımının kazandığı puanlara da doğrudan katkı sunuyor.

Kariyerinin en verimli dönemini geçiren 25 yaşındaki futbolcu, Vitor Pereira ile farklı bir kimlik kazandı. Hücum gücünü artıran tecrübeli savunmacı, 2 asist 2 gollük performansıyla sarı-lacivertlilerdeki en skorer günlerini buldu.

Özel çalışma sayesinde

Sezon başından beri çalışkan ve özverili yapısıyla Pereira’nın özellikle dikkatini çeken Hasan Ali, takım antrenmanları dışında, dışarıda özel olarak yürüttüğü salon çalışmaları sayesinde de gelişimini hızlandırdı.

Ayrıca takımda sezon başında yaşanan değişimin ardından daha fazla sorumluluk almaya başlayan Hasan Ali Kaldırım, Volkan Demirel ve Gökhan Gönül gibi isimlerle beraber takımın kaptanlarından biri oldu.

Büyük sevinç

Karşılaşmanın ardından soyunma odasında hem galibiyet, hem de beğeni toplayan futbol sebebiyle sevinç vardı. Özellike son haftalardaki başarılı performansını golle süsleyen Hasan Ali ilgi odağıydı. Takım arkadaşları Hasan Ali’yi tek tek tebrik etti.