Başakşehir, Fenerbahçe'yi deplasmanda yıktı !

Başakşehir, Fenerbahçe'yi deplasmanda yıktı !
Güncelleme:

Spor Toto Süper Lig 4. hafta maçında sezona istediği başlangıcı yapamayan Fenerbahçe, evinde Başakşehir'e 3-2 mağlup oldu.

Fenerbahçe, dördüncü haftanın en kritik maçında konuğu Medipol Başakşehir’e 3-2 mağlup oldu. Sarı-lacivertliler 2-0 geri düştüğü maçta geri dönüşe imza atsa da Kerim Frei, 90+3’te Kadıköy’ü sessizliğe boğdu.

MAÇ GOLLE BAŞLADI! 
Maçın henüz 85. saniyesinde Emre Belözoğlu'nun kornerden gelen ortasını Attamah kafayla Fenerbahçe ağlarına gönderdi. Konuk ekip bu golle F.Bahçe karşısında 1-0 öne geçti.

ADEBAYOR FARKI 2'YE ÇIKARDI 
Medipol Başakşehir, 32. dakikada Emmanuel Adebayor ile farkı ikiye çıkardı. Caiçara'nın kavisli ortasında altıpas çizgisinin gerisinden çok iyi yükselen Emmanuel Adebayor'un yaptığı darbeli kafa vuruşunda top üst direğe, ardından kaleci Volkan'a çarpıp ağlarla buluştu.

DİRAR UMUTLARI YEŞERTTİ
Fenerbahçe, ilk yarının bitimine az bir süre kala Nabil Dirar'ın golüyle devre arasına farkı 1'e indirerek girdi.

Valbuena'nın ortasında kaleci Volkan Babacan'ın kalesini terkedip tokatlamak istediği top kısa düşerek Nabil Dirar'ın önünde kaldı. Kalecinin kalesinde olmadığını gören Nabil Dirar sol ayağıyla yaptığı düzgün vuruşla skoru 2-1'e getiren golü attı.

FENERBAHÇE GOLÜ BULDU! CLİCHY'DEN TERS VURUŞ!
Valbuena korneri kullandı. Skrtel kafayı vurdu. Gael Clichy'nin dizine çarpan top yön değiştirerek filelere gitti.

Bu pozisyonda yardımcı hakem Serkan Ok, topa son dokunan ismin ofsayt pozisyonundaki Soldado olduğunu belirterek bayrağını kaldırdı ancak Fırat Aydınus ortaya doğru yöneldi.

Görüş açısı çok iyi olan ve pozisyonu iyi süzen hakem Cüneyt Çakır, yardımcı hakemiyle görüştükten sonra topla oynayan son ismin Clichy olduğunu belirterek golü verdi ve skor 2-2'ye geldi.

90+2'DE KERİM FREİ'DAN İNANILMAZ GOL
Medipol Başakşehir, 90+2. dakikada Kerim Frei ile yeniden öne geçti. Rakip yarı alanda topla buluşan Kerim Frei, 3 rakibinden sıyrıldıktan sonra ceza yayının biraz gerisinden çok sert bir vuruş çıkardı, top kaleci Volkan Demirel'in bakışları arasında ağlarla buluştu: 2-3.

Tribünler büyük oranda doldu

Fenerbahçe taraftarı, Medipol Başakşehir maçında takımını yalnız bırakmadı. 
Tribünlerin büyük bölümünü dolduran sarı-lacivertli taraftarlar, maçtan önce takımlarına destek verdi.

Sarı-lacivertli taraftarlar Emre'yi alkışladı

Sarı-lacivertli taraftarlar, Medipol Başakşehir forması giyen eski Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu'na büyük ilgi gösterdi. 
Karşılaşma öncesinde Emre'yi alkışlayan Fenerbahçeli taraftarlar, milli futbolcu için tezahüratta bulundu.

Abdullah Avcı'dan tek değişiklik

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, ligde son oynadıkları Atiker Konyaspor maçının ilk 11'inde tek değişiklik yaptı.

Avcı, sakatlığı nedeniyle kadroda yer almayan Brezilyalı futbolcu Mossoro'nun yerine İtalyan oyuncu Napoleoni'ye ilk 11'de şans verdi.

Abdullah Avcı'nın, UEFA Avrupa Ligi C Grubu ilk maçında 14 Eylül Perşembe günü Bulgar ekibi Ludogorets ile oynanacak karşılaşmayı düşünerek, son antrenmanda hafif bir sakatlık geçiren Mossoro'yu riske etmediği öğrenildi.

Deneyimli teknik adam, Fenerbahçe karşısında, Volkan Babacan, Caicara, Epureanu, Attamah, Clichy, Mahmut Tekdemir, Emre Belözoğlu, Visca, Napoleoni, Elia ve Adebayor ilk 11'ini sahaya sürdü.

Seçiniz...