Başakşehir yöneticisi: ''Kerim Frei'yı istiyoruz''

Başakşehir yöneticisi: ''Kerim Frei'yı istiyoruz''

İstanbul Başakşehir Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Mesut Altan, Kerim Frei'yı istediklerini açıkladı.

İstanbul Başakşehir Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Mesut Altan, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a önemli açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'tan Kerim Frei'yı istediklerini açıklayan Altan, Visca içinse birçok teklif geldiğini ancak reddettikleini söyledi.
 
Altan'ın açıklamaları şu şekilde:
 
"Kerim, hocamızın beğendiği ve tanıdığı bir oyuncu. Transferi şu an çok net değil. Transfer sezonu başlamadan önce değerlendirilecektir. Şartlar uygun olursa neden olmasın."
 
Visca için 7.5 milyon euroyu reddettik
 
Geçen sene Visca için çok ciddi teklifler gördük. Başkanımız hedefe gittiğimiz için 'Visca bizim için önemli' dedi ve onun kalmasını uygun gördü. Sözleşmesi de zaten 2020'ye kadar uzatılmıştı. Visca için önce alıcı olması lazım, sonrası zaten değerlendirilecektir. Önemli olan bizim belirlediğimiz ederin karşı taraftan kabul görmesi. Edin Visca için Espanyol, Sevilla, Suudi Arabistan teklifler geldi. Al Hilal 7.5 milyon euro + bonus teklif etmişti ama başkanımız oyuncu daha genç ve bize gerektiği için satmayı uygun görmedi. Bu oyuncuyu satınca bu şartlarda oyuncu bulmamız lazım. Oyuncuları genellikle Avrupa'da marka değerinin iyi olduğu liglere vermek istiyoruz."