Başakşehir'de Emenike sesleri !

Başakşehir'de Emenike sesleri !
Güncelleme:

Fenerbahçe'den Olympiakos'a transfer olan Emenike, Başakşehir yolunda...

Karabük’te parladı, Fenerbahçe, Spartak Moskova, West Ham ve Olimpiyakos’ta patladı! 30 yaşındaki Nijeryalı yıldız, tekrar Türkiye’ye dönüyor. Karabük’teki futboluyla Türkiye’nin gündemine damga vurmuş, soluğu Fenerbahçe’de almıştı. Ancak sonrası tam bir hüsran oldu. Ne Spartak Moskova’da, ne Al-Ain’de, ne West Ham’da tutunabildi.

Son olarak tekrar Sarı-Lacivertliler’e döndü yine olmadı, komşunun yolunu tuttu. Ancak Emenike, Olimpiyakos’ta da beklentilerin uzağında kaldı. Ligde ve Şampiyonlar Ligi’nde 7 maça çıktı, gol atamadı. Sadece Devler Ligi ön elemesinde ve kupada ağları sarsabilen yıldızın psikolojik olarak da Yunanistan’a hiç uyum sağlayamadığı ortaya çıktı. 

Başakşehir sürprizi
 
Bu tablo paralelinde Emenike’ye tekrar Türkiye ve hatta İstanbul yolları göründü. Menacerine İstanbul’da bir takım bulması yönünde tam yetki veren 30 yaşındaki Nijeryalı için Başakşehir ihtimalinin belirdiği öğrenildi. Zirve takipçisinin kurmayları sözleşmesi 2019 Haziran’da bitecek oyuncu için, “Sezon sonuna kadar kiralayalım, durumunu görelim. Eğer iyi ışık alırsak tekrar konuşuruz” fikrinde birleştiği öğrenildi. Önce kiralama teklifiyle kapısı çalınacak Yunanlılar da böyle bir ihtimale fazlasıyla sıcak bakıyor, görüşmelerin en kısa zamanda tamamlanması bekleniyor.