Başakşehir'den Arda Turan bombası

Başakşehir'den Arda Turan bombası
Güncelleme:

Medipol Başakşehir devre arasında Arda Turan'ı transfer etmek için görüşmelere başladı.

Barcelona’dan ayrılacağı kesinleşen Arda Turan, ocakta İstanbul’a dönüyor. Ama beklendiği gibi Galatasaray’a değil, kadrosunda yıldızlarla donatan Başakşehir’e… Yapılan ilk görüşmede taraflar masadan olumlu kalktı.

TERİM DEDİKODUSUNDAN RAHATSIZ

ADEBAYOR, Clichy gibi yıldızlarla şampiyonluk mücadelesi veren Başakşehir, yılbaşında bombayı patlatıyor. Boz Baykuşlar, Barcelona’dan ayrılması kesinleşen Arda Turan’a ocakta Turuncu-Lacivertli formayı giydirmek için harekete geçti. Milli yıldızın devre arasında Katalan ekibinde ayrılacağını açıklayan menajer Ahmet Bulut’la temasa geçen yönetim, prensipte el sıkıştı. Adı G.Saray’la anılan Arda’nın da Fatih Terim dedikodularından ve taraftarın istememesinden dolayı Başakşehir’e olumlu yanıt verdiği bildirildi.

MÜJDEYİ BURAK YILMAZ VERDİ

ARDA’nın ‘Ağabeyim’ dediği Emre Belözoğlu’nun da Turuncu-Lacivertliler’de forma giymesi milli yıldızın tercihini Boz Baykuşlar’dan yana kullanmasında etkili olduğu aktarıldı. Emre’nin de Arda’yı arayarak ikna ettiği öğrenildi. Trabzonspor'a geri dönen milli yıldız Burak Yılmaz, geçen gün yakın arkadaşı Arda Turan'la yaptığı görüntülü telefon görüşmesinin ekran görüntüsünü Instagram’dan paylaşarak “Geliyor" notunu düşmüştü. Bu paylaşım, Arda’nın Türkiye'ye transfer olacağı iddialarını güçlendirmişti.

Güneş