Beşiktaş - Akhisarspor: 0-0

Beşiktaş - Akhisarspor: 0-0
Güncelleme:

Lige verilen Milli aranın ardından Beşiktaş, Vodafone Park'ta Teleset Mobilya Akhisarspor ile 0-0 berabere kaldı.

Spor Toto Süper Lig’de 12. haftanın açılış maçında Beşiktaş, Teleset Mobilya Akhisarspor’u konuk etti. Galatasaray ve Medipol Başakşehir’in bir araya geleceği haftada avantaj yakalamak isteyen siyah-beyazlılar, 0-0 beraberliğe razı oldu ve zirve yarışında önemli bir 2 puan kaybetti.

QUARESMA PENALTIYI KAÇIRDI

9. dakikada Beşiktaş penaltı kazandı. Talisca, Kadir Keleş'in müdahalesiyle yerde kalınca hakem Serkan Çınar penaltı noktasını gösterdi. 11. dakikada topun başına geçen Quaresma'nın penaltı vuruşunda kaleci Lukac meşin yuvarlağı çeldi. Dönen topu tamamlayan Negredo'nun vuruşunda meşin yuvarlak direğe çarpıp auta çıktı.

Mücadelenin ilk yarısı 0-0 sona erdi.

DİREK GOLE İZİN VERMEDİ

57. dakikada, Talisca frikikte vuruşunu yaptı, baraja çarpan top direkten geri döndü!

65. dakikada Akhisar 4'e 2 geldi. Atiba yaptığı ters vuruşla topu kendi ağlarına göndermesine son anda yaptığı müdahaleyle kaleci Fabri izin vermedi.

AKHİSAR 10 KİŞİ

Akhisarspor'da 80. dakikada Henrique kırmızı kart gördü. Ege temsilcisi 10 kişi. Brezilyalı golcü, sakatlık nedeniyle yerde yattığı sırada, Medel'in ayağa kalk uyarısına eliyle sert şekilde karşılık verince hakem Serkan Çınar yardımcısının uyarısıyla direkt olarak kırmızı kartını çıkarttı.

PEPE İLK KEZ KADRODA DEĞİL 

Bu sezon oynanan tüm karşılaşmalarda ilk 11 de yer bulan Pepe, ilk kez kadroda yer almadı. Portekiz Milli Takımı'nın, ABD ile oynadığı karşılaşmada sakatlanarak oyundan çıkan Pepe, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Salı günü oynanacak olan Porto maçı sebebi ile teknik direktör Şenol Güneş tarafından riske edilmedi. Beşiktaş'ta Pepe'nin yerine Şilili yıldız Medel defansta görev aldı.

SCHUSTER VODAFONE PARK'TA

Beşiktaş’ın eski Teknik Direktörü Schuster, ailesi ile Vodafone Park’a geldi. Schuster'in yanında yardımcısı Carlos da yer aldı.

TAYFUN KORKUT MAÇA ORMAN İLE GELDİ

Bir zamanlar Beşiktaş’ta top koşturan ve teknik direktörlük yapan Tayfun Korkut, maça Beşiktaş Kulüp Başkanı Fikret Orman ile gelmesi dikkat çekti.

Seçiniz...