Beşiktaş - Başakşehir: 1-1

Güncelleme:

Spor Toto Süper Lig'de 9. haftanın kapanış mücadelesinde Beşiktaş ile Medipol Başakşehir Vodafone Park'ta 1-1 berabere kaldı.

Spor Toto Süper Lig 9. hafta kapanış karşılaşmasında Medipol Başakşehir’i konuk eden Beşiktaş, son dakikada eski futbolcusu Kerim Frei’ın attığı golle yıkıldı. Ancak 90+3’te Tosic’in kafa golü siyah beyazlıların 1 puanı kurtarmasını sağladı. Beşiktaş ligde üst üste 4. maçından da galibiyet çıkartamadı.

Vodafone Park’ta oynanan maçın ilk yarısı golsüz beraberlikle geçilirken Beşiktaş, Başakşehir karşısında bu sezon ligde en fazla şut çektiği ilk yarıyı oynadı (10) ancak sadece 1 isabet bulabildi.

KERİM FREI BEŞİKTAŞ'I YIKTI

İkinci yarıda, ilk yarıya göre daha düşük bir tempoda oynanırken iki takım da gol fırsatı bulmakta zorluk yaşadı. Orta alan mücadelesi şeklinde geçen karşılaşmanın son anlarında gol için bastıran Başakşehir, eski Beşiktaşlı Kerim Frei’ın golüyle 89. dakikada 1-0 öne geçti.

TOSIC KARTAL'I İPTEN ALDI

‘Maç bitti’ derken kazanılan köşe vuruşunda ileriye çıkan savunma oyuncusu Dusko Tosic, 90+3’te kafa golüyle topu ağlara gönderdi ve skoru 1-1’e getirdi.

Siyah beyazlılar maç boyunca yakalayamadığı gol pozisyonlarını uzatma anlarında elde etse de galibiyet için aradığı goü bulamadı ve mücadele 1-1’lik beraberlikle sona erdi.

Beşiktaş - Başakşehir: 1-1 - Resim : 1

EMRE BELÖZOĞLU GERİ DÖNDÜ

Medipol Başakşehir'de ligde son oynanan Aytemiz Alanyaspor maçının ilk yarısında sakatlanarak oyundan çıkan kaptan Emre Belözoğlu, Beşiktaş karşısında ilk 11'deki yerine geri döndü. Deneyimli futbolcu, hafta içinde takımının Hoffenheim ile deplasmanda oynadığı mücadelede forma giyememişti.

GÖKHAN İNLER VE KERİM FREİ YEDEK

Turuncu-lacivertli ekibin sezon başında kadrosuna kattığı Gökhan İnler ve Kerim Frei, eski takımları Beşiktaş'a karşı ilk 11'de sahaya çıkmadı. Teknik direktör Abdullah Avcı, Gökhan ve Kerim'i, yedekler arasında tuttu. Siyah-beyazlı taraftarlar, eski oyuncularını karşılaşma öncesinde tribünlere çağırdı. Futbolcular da taraftarlarının sevgi gösterisine alkışlarla karşılık verdi.

MOSSORO 100. LİG MAÇINDA

Medipol Başakşehir'in orta sahasında görev yapan Brezilyalı futbolcu Marcio Mossoro, Beşiktaş karşılaşması ile Süper Lig'deki 100. maçına çıktı. 2014-2015 sezonunda turuncu-lacivertli ekibe transfer olan deneyimli futbolcu, oynadığı 99 lig maçında 12 kez fileleri havalandırmıştı.

Seçiniz...