Beşiktaş aradığı stoperi buldu

Beşiktaş aradığı stoperi  buldu
Güncelleme:

Bu sezon Süper Lig'de aldığı sonuçlarla taraftarlarını üzen Beşiktaş, gelecek sezon iddialı bir takım kurarak adından söz ettirmek istiyor.

Bu sezon sergilediği performansla taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Beşiktaş, gelecek daha iddialı bir kadro ile mücadele ederek taraftarlarını mutlu etmek istiyor. Siyah-beyazlı kulüp bu doğrultuda Fransız teknik adam Valerien Ismael'in transfer raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Beşiktaş'ta sözleşmesi sona eren Michy Batshuayi, Oğuzhan Özyakup ve Miralem Pjanic'ten sonra Vida ve Larin'in de takımdan ayrılması bekleniyor. Özellikle savunma hattını güçlendirmek isteyen Valerien Ismael, aradığı stoperi Premier Lig'de buldu.

Geçmişte Beşiktaş'a karşı Vodafone Park'ta Wolverhampton formasıyla rakip olarak çıkan Faslı oyuncu Romain Saiss ile görüşmeler olumlu ilerliyor.

Fransız teknik adam Valerien Ismael'in raporu doğrultusunda Faslı stoper Romain Saiss'i kadrosuna katmak isteyen Beşiktaş, 32 yaşındaki tecrübeli stoperi kadrosuna katmaya çok yakın. Bonservisi elinde olan 32 yaşındaki futbolcunun siyah-beyazlıların 1.5 milyon Euro net ücret + 500 bin Euro bonus şeklindeki önerisine sıcak baktığı belirtildi.

6 sezondur formasını giydiği Wolverhampton'dan ayrılan Saiss, bu sezon 32 maça çıkmış ve 3 gol kaydetmişti. Tecrübeli futbolcu, stoper dışında ön liberoda da görev alabiliyor.