Beşiktaş Başkanı Çebi'den dikkat çeken Sergen Yalçın açıklaması

Beşiktaş Başkanı Çebi'den dikkat çeken Sergen Yalçın açıklaması
Güncelleme:

Ahmet Nur Çebi, Sergen Yalçın'ın özel bir insan olduğunu belirtti ve "İnşallah Sergen hocayla kimse aramızı bozmaz" dedi.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, teknik direktör Sergen Yalçın ile aralaranın iyi olduğunu söyledi. Ahmet Nur Çebi, Sergen Yalçın'ın özel bir insan olduğunu belirtti ve "İnşallah Sergen hocayla kimse aramızı bozmaz. Çünkü hocayla aramızı bozmaya çalışan çok insan var. Bu sezonun hocanın zekası, cesareti, aklı ve dik duruşu vardı. Ben futbolcuların paralarını buldum, ödedim ve getirdim. Ama taraftar “Bırakmam Seni” dedi. Taraftar, bu şampiyonluktaki en önemli etkendi. Biz güzel işler yaptık. Abdullah Avcı’yla da yaptık. Sergen Yalçın’la da yaptık. Ama önemli olan aile olabilmek. Aile hissiyatını veremezseniz sporda başarı gelmiyor" açıklamasında bulundu.  Çebi, sözleşmenin de kısa sürede imzalanacağını söyledi.

Çebi, sözleşmeleri sona eren Ghezzal, Rosier ve Aboubakar hakkında "Bizim için bu sezon çok değerli işler yaptılar. Mümkün olduğu kadar A Takım’ı muhafaza etmek birinci hedefimdir. Bunu buradan söylemek istiyorum. Dolayısıyla onlarla görüşmelerimiz başladı ve devam ediyor. Ama kendimi baskı altında hissederek abuk subuk transferlerle Beşiktaş’ı yoracak transferler yapmayacağımı, dikkatli olacağımı Beşiktaş taraftarına buradan söylemek istiyorum" açıklaması yaptı.