Beşiktaş-Bursaspor maçı karaborsada

Beşiktaş-Bursaspor maçı karaborsada

Beşiktaş Bursaspor maç biletleri günler öncesinden tükendi...

Vodafone Arena’nın açılışına ilgi oldukça büyük. Bu durumu karaborsacılar fırsata çevirdi. İnternet üzerinden 60 bin TL’ye bile bilet satan var.

Beşiktaş’ın Bursaspor maçı biletleri karaborsaya düştü. Karşılaşma için önceden bilet alan bir çok taraftar biletleri internetteki çeşitli siteler üzerinden astronomik fiyatlardan satışa çıkardı. Tek bir bilet için 60 bin TL isteyen karaborsacılar da var.
 
Beşiktaş’ın yeni stadı Vodafone Arena kapılarını bugün Bursaspor maçıyla açıyor. Bu özel güne sadece 41903 kişi tanıklık edecek. Yeni stadın biletleri günler öncesinden tükendi.
 
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada 40 bin kişilik stada 500 bin talep var diyerek ilgilin ne kadar yüksek olduğunu gözler önüne sermişti.
 
Beşiktaş – Bursaspor maçı biletlerine talep bu kadar fazla olunca, durumu fırsata çevirmek isteyen karaborsacılar internet üzerinden bilet satmaya başladı. Bu durum için emniyetin her hangi bir önlem alıp almadığı ise merak konusu. Çünkü tek bir bilet için 60 bin TL isteyen karaborsacılar var.
 
Sporcope'ta yer alan habere göre; karaborsa biletler bir çok internet sitesinden satılıyor. Hem de uçuk fiyatlara. Bilet ilanını koyan isimleri tek tek aradık ve istendiği taktirde Pasolig devir yöntemiyle biletleri aktarabileceklerini söylediler.

10-082.jpeg