Beşiktaş, Chicharito'nun peşinde !

Beşiktaş, Chicharito'nun peşinde !

Beşiktaş transferde rotasını, Manchester United'ın yıldız forveti Chicharito'ya çevirdi.

Galatasaray Podolski, Fenerbahçe Robin Van Persie ve Nani'yle transfer bombalarını patlatırken, Beşiktaş'ın da sessizliğini bozmaya hazırlandığı ortaya çıktı. Demba Ba'yı Çin ekibi Shanghai Shenhua'ya 13 milyon euro bonservis karşılığında gönderen siyah-beyazlıların, Senegalli golcünün yerini bir dünya yıldızı ile doldurmak üzere harekete geçtiği belirlendi.

Beşiktaş, Manchester United'ın gözden çıkardığı 'Chicharito' lakaplı Meksikalı futbolcu Javier Hernandez ile ilgileniyor. Kırmızı Şeytanlar'da teknik direktör Louis Van Gaal tarafından kadroda düşünülmeyen 27 yaşındaki golcü için nabız yoklandığı öğrenildi. Geçtiğimiz sezonu Real Madrid'de kiralık olarak geçiren Chicharito'nun da, sözleşmesinin bitmesine bir yıl kala takımdan ayrılmaya karar verdiği aktarıldı.

M. United kolaylık gösterecek

Sürekli forma giyebileceği bir takımda forma giymek isteyen oyuncunun Beşiktaş'a oldukça sıcak baktığı belirtildi. Manchester United'da yıllık 4.5 milyon euro kazancı olan yıldız futbolcunun, ücretinde bir miktar indirimi dahi göze aldığı, Manchester United Kulübü'nün ise, piyasa değeri en az 10 milyon euro olarak gösterilen futbolcunun ayrılmasını kolaylaştırmak için 6 milyon euroluk bir bonservis bedeline kendisini bırakmaya hazır olduğu ifade edildi.

Milliyet