Beşiktaş Chicharito'yu istiyor !

Beşiktaş Chicharito'yu istiyor !

Beşiktaş'ın, Manchester United forması giyen Meksikalı golcü Chicharito ile ilgilendiği ortaya çıktı.

Demba Ba’nın boşluğunu doldurmaya çalışan Beşiktaş geçen sezon kiralık olarak Real Madrid’de top koşturan Chicharito’yu gündemine aldı. Kartal, 27 yaşındaki yıldız oyuncuyu bonservisiyle alamazsa, kiralık olarak renklerine bağlamak istiyor.

Golcü transferinde bugüne kadar sürekli şöhretli isimlerle görüşen Beşiktaş Yönetimi bir başka yıldızı daha gündemine aldı.

Ricardo Quaresma dışında tribünleri heyacanlandıracak bir ismi kadrosuna katmak isteyen siyah-beyazlılar, bonservisi Manchester United’ta olan Javier Hernandez’in peşine düştü. Dünyada daha çok Chicharito ismiyle tanınan 27 yaşındaki Meksikalı golcü geçtiğimiz sezon Real Madrid’te kiralık olarak forma giymişti. Tecrübeli golcüyü ilk etapta bonservisiyle birlikte transfer etmek isteyen Beşiktaş’ın bu hedefine ulaşamaması halinde Chicharito’yu kiralamaya çalışacağı öğrenildi.

N’Doye listede

Meksikalı golcünün transferini Ramazan Bayramı’na kadar bitirmek ve siyah-beyazlı taraftarlara bayram hediyesi vermek isteyen Beşiktaş, Chelsea forması giyen Loic Remy’yi de alternatif olarak gündeminde tutuyor. Hem taraftarları heyecanlandıracak hem de Demba Ba gibi takıma katkı yapacak bir forveti renklerine bağlamak isteyen siyah-beyazlılar son olarak Hull City’de top koşturan Dame N’Doye’yi listesine aldı. 30 yaşındaki Senegalli forvetle prensip anlaşmasına varan Beşiktaş’ın, İngiliz ekibiyle de el sıkıştığı ileri sürüldü.

Yeni golcünün ikinci etap kamp dönemine katılmasını isteyen Beşiktaş Yönetimi tüm transferleri hafta sonuna kadar bitirmeyi planlıyor. Teknik Direktör Şenol Güneş’in isteğiyle transferin son gününe kadar bekleme kararı almayan siyah-beyazlılar; stoper, forvet ve sol kanat oyuncusu transferini ikinci kampa yetiştirecek.

Chicharito, Meksika Milli Takımı formasını 74 kez giydi, 40 gol attı.

1-935.jpg

Milliyet