Beşiktaş derbisi Cocu'nun son şansı

Beşiktaş derbisi Cocu'nun son şansı
Güncelleme:

Konya galibiyetiyle biraz olsun nefes alan Cocu, Zagreb faciasıyla tekrar suyun dibine battı. “Felaket olursa müdahele ederiz” diyen Başkan Koç, Beşiktaş derbisinin yitirilmesi halinde Hollandalı’ya teşekkür edecek.

PHiLLiP Cocu kredisini çok erken tüketti. Şampiyonlar Ligi’ndeki Benfica maçları, ligde gelen üst üste 3 yenilgi ve son olarak Dinamo Zagreb deplasmanındaki kötü futbol ve beraberindeki skor sabırları taşırdı. Başkan Ali Koç ‘Camiaya sesleniş’ 2. programında Phillip Cocu’ya güvendiklerini, onunla uzun vadeli projeler düşündüklerini açıklamıştı. Ancak büyük felaketlerin yaşanması halinde de gereğini yapmaktan çekinmeyeceklerini belirtmişti. 

BURADA KALSIN İSTERİM AMA

Başkan Koç, “Cocu yüksek hedefleri olan, futbol kariyerinde başarı sağlamış ve gençliğe önem veren deli gibi bütçelerle oynamayı arzu etmeyen birisiydi. İnşallah başkanlığım süresince tek hoca kendisi olur” temennisinde bulunmuştu. Ancak bu kötü gidişatın ardından Cocu’nun devam etmesi pek mümkün değil. Beşiktaş karşılaşmasında da felaket bir sonucun gelmesi halinde ligi tanıyan ve bilen bir hocanın gelmesi kuvvetle muhtemel.