Beşiktaş dünya yıldızını bitirdi; imzaya geliyor!

Beşiktaş dünya yıldızını bitirdi; imzaya geliyor!
Güncelleme:

Süper Lig'te Şenol Güneş ile büyük bir çıkış yapan Beşiktaş, gelecek sezon için transfer çalışmalarını hızlandırdı. Kolombiyalı yıldız orta saha oyuncusu ile anlaşma tamam..

Süper Lig ve kupada arzu ettiği başarıları elde edemeyen Beşiktaş, yeni sezon için transfer çalışmalarına başladı. Siyah beyazlıların en az 4 transfer yapması beklenirken çok konuşulacak dünya yıldızı bir isim gündeme geldi.

Star’ın haberine göre siyah beyazlılar, Yunan ekibi Olimpiakos’tan ayrıldıktan sonra boşa çıkan 31 yaşındaki Kolombiyalı orta saha oyuncusu James Rodriguez’in menajeriyle görüşmelere başladı.

Yapılan görüşmeler sonucunda her iki taraf sözlü olarak anlaşma sağladı. Yıldız futbolcu resmi imzaların atılması için kulüpten haber bekliyor.

Siyah-beyazlılardan geri dönüş bekleyen James Rodriguez formunu korumak için Kolombiya milli takım tesislerinde bireysel çalışmalarını sürdürüyor.

DÜNYA DEVLERİNİN FORMASINI GİYDİ

Son olarak Olimpiakos forması giyen 31 yaşındaki deneyimli orta saha James Rodriguez 23 maçta 5 gol, 6 asist ile skora katkı sağladı.

2014 Dünya Kupası'nın en dikkat çeken isimlerinden biri olan Kolombiyalı orta saha kariyerinde Porto, Monaco, Real Madrid, Bayern Münih, Everton ve Olimpiakos takımlarının formasını giymişti.