Beşiktaş Negredo ve Eder'i bitiriyor

Beşiktaş Negredo ve Eder'i bitiriyor
Güncelleme:

Transferde önceliği forvete veren Kartal, Alvaro Negredo ve Eder Lopes için büyük atak başlattı.

Negredo için Valencia’ya 4 milyon Euro öneren Beşiktaş, Eder için Lille’den gelen 4 milyon Euro’luk isteğe ise 2.5 milyon Euro’luk karşılık verdi.
 
Forvet transferi konusunda çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Siyah-Beyazlılar, hedefteki isimleri 2’ye indirdi. İlk olarak İspanya La Liga ekibi Valencia’nın formasını giyen Alvaro Negredo için temaslarda bulunan yönetim, tecrübeli futbolcu için kulübüyle pazarlıklara devam ediyor. 31 yaşındaki golcüyü kiralamak için yaptığı görüşmelerden, “İsterseniz bonservisiyle verelim” teklifi alması sonrasında bu öneriyi olumlu karşılayan Kartal, 7 milyon Euro’luk (28 milyon TL) isteğe, 4 milyon Euro’luk (16 milyon TL) cevap vermişti. Yıldız isim için pazarlıkların devam ettiği belirtilirken Valencia’nın bu oyuncusunu elinden çıkarmakta kararlı olduğu ve Negredo’nun sıradaki durağının Beşiktaş olduğu konuşuluyor.

2’si birden gelebilir

Fransa Lig 1 ekibi Lille forması giyen Eder Lopes için de girişimlerde bulunan Kartal, tecrübeli futbolcunun menacerinden maliyet raporu istemişti. Lille’in oyuncusu için 4 milyon Euro (16 milyon TL), Portekizli golcünün ise seneliği 3 milyon Euro’dan (12 milyon TL) üç yıllık anlaşma isteğinde bulunulması sonrasında Kartal, karşı teklif hazırladı. 29 yaşındaki futbolcu için yönetimin, oyuncuya ve kulübüne 2.5 milyon Euro’luk (10 milyon TL) öneri sunduğu belirtildi. Beşiktaş Yönetimi’nin, uygun şartların sağlanması halinde 2 futbolcuyu birden renklerine bağlayabileceği öğrenildi.

Fanatik