Beşiktaş taraftarına müjde !

Beşiktaş taraftarına müjde !

Vodafone Arena'nın zemini nisan ayının ilk haftasında hazır olacak.

Başkan Fikret Orman'ın açılış tarihini yarın duyuracağı Vodafone Arena Stadı'nın son durumuyla ilgili resmi siteden çim serim çalışmalarının fotoğrafı paylaşılırken, bu işlemin bugün tamamlanacağı bildirildi. Fotomaç'ın haberine göre, yarın hibrit çim ekimine başlanacak olan Arena'da nisan ayının ilk haftasında da zeminin oynanmaya hazır hale geleceği kaydedildi.

Bu stada kupa yakışır
Bu nedenle Beşiktaş, ligin 28. haftasında 11 Nisan'da oynayacağı Bursaspor karşılaşmasını yeni stadında yapmak istiyor. Ligde kalan 3 iç saha maçına Arena'da çıkmak isteyen siyah-beyazlılarda başkan Fikret Orman'ın yarınki basın toplantısında bu konularda da açıklama yapması bekleniyor. Öte yandan Orman'ın stadın son halini görmek için gelen yakın dostlarına "Bu stada kupa yakışır. O kupa da bu sezon gelecek ve taraftarımızla kaldıracağız inşallah" sözlerini kullandığı bildirildi.

Localar karaborsada
Vodafone Arena'da locaların şimdiden karaborsaya düştüğü bildirildi. En ucuz locadaki bir koltuk fiyatının 3 bin 250 dolar olduğu öğrenilirken, en pahalı koltuk ise 12 bin dolar civarında. Vodafone Arena'da tüm koltukların 3'er yıllığına satıldığı dile getirilirken, bazı taraftarların rezervasyonu biten localar için 6-7 bin dolar ödemeye hazır olduğu da gelen haberler arasında.

Fotomaç