Beşiktaş'a büyük müjde !

Beşiktaş'a büyük müjde !

Beşiktaş Yönetimi, kaleci Boyko ve stoper Douglas transferini bitirme noktasına getirdi.

Siyah-beyazlılar, Ukraynalı file bekçisi ve Brezilyalı savunmacı için Dnipro’nun istediği 8 milyon euro bonservisi kabul etti. Ödeme planı üzerinde uzlaşma sağlanırsa, Başkan Fikret Orman, İtalya’dan döndükten hemen sonra transferlere son nokta konulacak.

Dnipro ile Boyko ve Douglas için günlerdir kıran kırana pazarlık yapan Beşiktaş Yönetimi, Ukrayna ekibinin istediği 8 milyon euroya yeşil ışık yaktı. Siyah-beyazlılar önceki gün yapılan son görüşmenin ardından Boyko ve Douglas’ı, Mersin İdmanyurdu maçı sonrası İstanbul’a getirtmek için düğmeye bastı.

Maddi konularda çok önceden futbolcularla anlaşan siyah-beyazlı yönetim, bonservis pazarlıklarını da bitirme noktasına getirdi. Özel işleri için İtalya’da bulunan Başkan Fikret Orman’ın, Türkiye’ye döner dönmez Boyko ve Douglas transferine son noktayı koyacağı belirtildi.

Teknik Direktör Şenol Güneş’in de onayladığı iki oyuncunun transferini bitirmeye çok yaklaşan yönetimin bonservis bedelinin taksitlendirilmesi ve ilk ödenecek taksit miktarı konusunda ufak tefek pürüzleri çözmeye çalıştığı aktarıldı. Başkan Fikret Orman’ın maddi konularda vereceği son kararı bekleyen iki kulüp yönetimleri problemler aşılırsa İstanbul’da bir araya gelerek transfere son noktayı koyacak. İmzaların atılması halinde Boyko ve Douglas, Trabzonspor maçın kadrosunda yer alabilecek.

Dnipro ile 2017’ye kadar sözleşmesi bulunan Boyko sezonun ilk yarısındaki 22 maçta 23 gol yedi.

Brezilyalı savunmacı Douglas sezonun ilk bölümünde 21 maçta oynadı.

Milliyet