Beşiktaş'ın borcu 971 milyon TL

Beşiktaş'ın borcu 971 milyon TL

Beşiktaş Kulübü Denetleme Kurulu Başkanı Feyyaz Tuncel, kulübün borcunun 971 milyon 795 bin 974 lira olduğunu söyledi.

Ceylan InterContinental Otel'de gerçekleştirilen divan kurulu toplantısında açıklamalarda bulunan Feyyaz Tuncel, toplam borcun 30.06.2015 itibarıyla 971 milyon 795 bin 974 lira olduğunu dile getirdi.

Tuncel, derneğin borcunun 370 milyon 934 bin 120 lira, Beşiktaş Futbol Yatırım AŞ'nin ise 600 milyon 861 bin 854 lira olduğunu kaydederken, kulübün halka açık şirketinin öz kaynaklarının ise negatif olduğunu vurguladı.

"STATTA 837 ADAM ÇALIŞIYOR"

Stat hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Fikret Orman, "Vodafone Arena için 242 milyon lira para harcamışız. Bu stadı bitirmek zorundayız, çok çalışmak zorundayız. Beşiktaş'ın stadı bitsin. Taksimetre çalışsın, kulübün gelirleri artsın diye uğraşıyoruz. Dediler ki orada adam çalışmıyor. Bir tane gazeteci yazmış. Kameraya bakmış 6 tane adam çalışıyor demiş. Şu anda orada 837 tane adam çalışıyor. Bunları bilin diye söylüyorum." dedi.

"ALLAH'INIZ YOK MU?"

Yönetim Kurulu üyelerinin açıkça konuşmadıklarını ifade eden Orman, "Elinde evrakı olup da açıklamayan namerttir. Hiçbir şey gizli değildir, her şey açıktır. Bakkal hesabı yapılmaz. Yönetim kurulu üyelerimiz gelsinler, baksınlar. Evrakları, puantajları neleri varsa gelsin baksınlar. Menajerlik ücretlerine gelelim. Dedim ki bizim üstünü kapattığımız anlaşma yoktur. Bu kadar acizlik, bu kadar kıskançlık olur mu? Bunu yapanlar genel kurulu üyeleri ya. Sizin hiç Allah'ınız yok mu?" ifadelerini kullandı.

Radikal