Beşiktaş'ın yeni rakibi NK Zavrc

Beşiktaş'ın yeni rakibi NK Zavrc

Yeni sezona Avusturya'da hazırlanan Beşiktaş, bir günlük iznin ardından sabah yaptığı idman ile çalışmalarını sürdürdü.

Kamp yerini değiştirerek Stegersbach bölgesine geçen siyah-beyazlıların idmanı 2 saate yakın sürdü. İlk bir saati istasyon çalışması şeklinde geçen antrenmanda futbolcular kuvvet ve çabukluk  hareketleri yaptılar. Antrenmanın son bölümünde ise topla çalışmaya geçildi.
 
Gruplar halinde yapılan 5'e 2'nin ardından oynanan taktik çift kale ile günün ilk idmanı sona erdi. Teknik direktör Şenol Güneş taktik idmanda defans hattını Beck, Rhodolfo, Ersan ve Tosic'ten oluştururken Oğuzhan Özyakup'u Atiba'nın yanında denemeye devam etti. Futbolcuların durarak oynaması sonucu sık sık oyunu durduran Şenol Güneş, hareket etmeyen futbolcuları uyardı ve pres yapmalarını, top kendilerindeyken de sürekli yer değiştirmelerini istedi.
 
Ömer Şişmanoğlu'nun da takıma katılmasıyla kamp kadrosunda sakat futbolcu kalmadı ve antrenman tam kadro yapıldı. Beşiktaş Avusturya kampındaki çalışmalarına akşam yapacağı idman ile devam edecek.
 
DÖRDÜNCÜ HAZIRLIK MAÇI NK ZAVRC İLE OYNANACAK
Siyah-beyazlılar Avusturya kampının 4'üncü hazırlık maçını yarın akşam oynayacak. Slovenya takımı NK Zavrc ile İlz Stadı'nda oynanacak karşılaşma TSİ 19:00'da başlayacak.
 
ATALANTA MAÇININ İPTAL GEREKÇESİ GÜVENLİK ENDİŞESİ
Bu arada 1 Temmuz'da oynanması planlanan Atalanta maçının İtalyan kulübü tarafından 3 gün önce iptal edilmesinin gerekçesinin Atalanta'nın güvenlik endişesi olduğu açıklandı. Türk taraftarlarının maçlarda çıkardığı olaylar sebebi ile güvenlik açısından endişe duyan Atalanta'nın Beşiktaş'a bu durumu bildirdiği ve maçı iptal ettiği öğrenildi.
 
Bilindiği gibi Beşiktaş - Lille maçında taraftarlar sık sık ses bombası patlatmış ve sürekli anons yapılmasına sebebiyet vermişti. Aynı gün yine Avusturya'da oynanan Glatasaray - Udinese maçı da Türk taraftarların yaptığı taşkınlıklar sebebiyle 35'inci dakikada iptal edilmişti.