Beşiktaş'ta FETÖ harekatı !

Beşiktaş'ta FETÖ harekatı !

​Beşiktaş Kulübü, FETÖ'ye karşı düğmeye bastı.

Galatasaray'ın ardından Kara Kartal da terör örgütü mensuplarını atıyor. Kaçak İhsan Kalkavan ve Ekrem Dumanlı Siyah-beyazlı kulüpten ihraç ediliyorlar.

Siyah-beyazlı yönetim, FETÖ ile bağlantısı olan kongre üyeleri konusunda devletin ilgili makamları ile iş birliğine gitti. Bu doğrultuda terör örgütü kapsamına giren kişilerin kulüp üyelikleri iptal edilecek. FETÖ üyesi olmaktan hakkında yakalama kararı bulunan iş adamı İhsan Kalkavan ile Zaman gazetesi eski genel yayın yönetmeni Ekrem Dumanlı, yurt dışına kaçmıştı. Kalkavan ve Dumanlı'nın üyeliği düşürülecek. Resmi kurumlardan gelen bilgiler doğrultusunda, adliye ve emniyet mensubu başka üyelerin de benzer şekilde kulüp ile ilişkisi kesilecek.

FENERBAHÇE'DEN 8 İHRAÇ ÇIKTI

Galatasaray da geçen hafta kongre ve yönetim kurulunda Zekeriya Öz, Şahabettin Harput, Hüseyin Avni Mutlu, İsmail Demiriz, Hazim Sesli, Hakan Şükür ve Arif Erdem'i ihraç etmişti. Fenerbahçe yönetim kurulu ise daha önce Mehmet Berk, Fikret Seçen ve Mutlu Ekizoğlu başta olmak üzere 8 savcı ve polis müdürünü üyelikten çıkardı.

Akşam