Beşiktaş'ta Gomez korkusu ! Tehlikeli madde...

Beşiktaş'ta Gomez korkusu ! Tehlikeli madde...

Mario Gomez ile Beşiktaş arasındaki sözleşmedeki bir madde, siyah-beyazlıları harekete geçirdi...

Mario Gomez ile yapılan iki yıllık sözleşmede, sezon sonunda taraflardan birinin istemesi durumunda mukavelenin sona erdirilebileceği maddesi kafaları karıştırdı. Yönetim, Alman futbolcuyla bir an önce sözleşme yenilemek istiyor...

Demba Ba’nın pabucunu dama atan Mario Gomez ile Beşiktaş arasındaki sözleşmedeki bir madde, siyah-beyazlıları harekete geçirdi.

Siyah-beyazlı yönetimle iki senelik kontrat imzalayan ve Lokomotif Moskova karşısında attığı tek golle takımına bir puan kazandıran Alman golcünün sezon sonunda ayrılma opsiyonu bulunuyor. Aynı maddeye göre Beşiktaş da isterse tazminatsız olarak futbolcuyla yollarını ayırabilecek. Bu maddenin tehlikesini göz ardı etmeyen siyah-beyazlı yönetim, oyuncuyu kıskaca aldı. Almanya Milli Takımı’nın son milli maçlarına çağırılmasa bile Löw’ün kontrolü altında olan Gomez, başta Wolfsburg olmak üzere bir çok Avrupa kulübünün merceği altına girdi.

Geçtiğimiz günlerde düzenlediği basın toplantısında yeni sezonda da Beşiktaş ile yola devam edeceğinin sinyallerini vermesine rağmen, yönetim işi şimdiden sağlama almak için Gomez’in menajeriyle bir araya gelecek. Önceki günkü Lokomotiv Moskova maçındaki performansıyla oyundan alınıp alınmaması konusunda Şenol Güneş’i kararsız bıraktıran Panzer ise sözleşmesiyle ilgili konuları devre arasına bırakmak istiyor.

Türkiye’ye gelmekle doğru bir karar verdiğini yakın çevresine de belirten Mario Gomez’i elden kaçırmak istemeyen Beşiktaş Yönetimi’nin ise, Alman oyuncunun verdiği söze güvendiği ortaya çıktı. Gomez’in o maddeyi yazdırırken, “Bu maddeyi tamamen ailevi nedenlerden dolayı koydurtmak istiyorum. Herhangi bir cazip teklifte Beşiktaş’tan ayrılmayı düşünmüyorum. Size bu konuda garanti veririm” dediği öğrenildi.

Milliyet