Beşiktaş'ta gövde gösterisi !

Beşiktaş'ta gövde gösterisi !

Beşiktaş yeni transferlerini toplu halde medyanın karşısına çıkardı, adeta gövde gösterisi yaptı.

Beşiktaş yeni transferlerini toplu halde medyanın karşısına çıkardı, adeta gövde gösterisi yaptı. Nevzat Demir Tesisleri’nde düzenenen törende Mario Gomez, Ricardo Quaresma, Luiz Rhodolfo, Andreas Beck ve Dusko Tosic sözleşme imzaladı. Kartal’ın yeni yıldızları şunları söyledi:

GOMEZ: Hepimiz şampiyonluk için buradayız. Umarım beklentilere cevap vereceğiz. Fiorentina ile 2 sene daha kontratım vardı. Orada devam edebilirdim, ama benim hedeflerim var. EURO 2016’da Alman Milli takım formasını tekrar giymek istiyorum. Bu nedenle Beşiktaş’ı tercih ettim.

QUARESMA: Tekrar burada olduğum için mutluyum. Umarım birlikte şampiyonluk hedefine ulaşacağız. Yeniden Beşiktaş’ta oynayacağım için mutluyum. Beşiktaş’ta kendimi huzurlu hissediyorum. Çok büyük takımımız ve taraftarımız var. Burası benim evim.

RHODOLFO: Beni burada sıcak bir şekilde karşılayan takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Benim için bir hayal gerçekleşmiş oluyor. Takım arkadaşlarım ile başarı yakalayıp, kupaları kaldıracağız. Brezilya’da oynarken Beşiktaş’ın 1-2 maçını izlemiştim. Brezilya’daki futbolcular kulüple ilgili olumlu bilgiler verdi ve buraya geldim.

TOSİC: Beşiktaş büyük bir takım ve burada olduğum için çok mutluyum. Uzun zamandır Türkiye’de yaşıyorum. 1.5 ay çok iyi çalıştık. İnşallah şampiyon olacağız.

BECK: Bu büyük takımın bir parçası olduğum için gurur duyuyorum. Kadromuzda yüksek kalitede oyuncularımız var. Bu sezon kupalar kaldırmak istiyoruz. Yeni stadımıza geçmek ve başarılar yakalamak için sabırsızlanıyoruz.

Yeni sezonda Ricardo Quaresma 17, Dusko Tosic 6, Mario Gomez 33, Luiz Rhodolfo 44 ve Andreas Beck 32 numaralı formayı giyecek.

1-20150808115708.jpg