Beşiktaş'ta Sosa gerçeği !

Beşiktaş'ta Sosa gerçeği !

Bu sezon kritik gollerle Beşiktaş’a hayat veren Jose Sosa’nın sırrı ortaya çıktı.

Beşiktaş'ta İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi’yle görüşüp yeni sözleşme talebini tekrarlayan Arjantinli “Takımı şampiyon yap, istediğini alacaksın. Sana garanti veriyorum” cevabını aldı, golleri sıraladı

Arjantin ve Çin kulüplerinden cazip teklifler alan Sosa, ertelenen Trabzon deplasmanı dönüşü 2. başkan Ahmet Nur Çebi’yle görüşmüş ve sözleşmesinin daha iyi şartlarla yenilenmesini istemişti.
 
Arjantinli’nin bu isteğini geçtiğimiz günlerde tekrar hatırlattığı ve Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi’nin garanti vermesiyle rahatladığı ortaya çıktı.
 
‘SEN BİZİM YILDIZIMIZSIN’
 
Çebi’nin, “Sen bizim yıldızımızsın. Bu sene takımı şampiyon yap, sezon sonu istediğin sözleşmeyi alacaksın. Biz seni bırakmayacağız. Yeter ki sen futbolunu oyna, takıma maç kazandır, gerisini düşünme. Ben sana Ahmet Nur Çebi olarak garanti veriyorum” dediği öğrenildi. 
 
Çebi’ye teşekkür eden Sosa’nın da, “Burada mutluyuz. Futbolu Beşiktaş’ta bırakmak istiyorum. Ancak kafamın da rahat olması gerek. Kendimi garanti altına alacak şartların oluşması beni rahatlatır. Sizin garantiniz benim için önemli” cevabını verdiği ifade edildi.

Haberturk