Beşiktaş'tan flaş Quaresma kararı

Beşiktaş'tan flaş Quaresma kararı

G.Birliği maçında oyundan alınınca küplere binen Portekizli Quaresma, istediklerini bir türlü yapamadığı için kendi kendine bağırıp çağırdı.

Beşiktaş’ta sezon öncesi geri dönüşü büyük heyecan yaratan isimdi Quaresma... Ancak geride kalan süre içinde beklenen performansın çok uzağında kaldı. Trabzonspor maçında kırmızı kart gören Portekizli, Başakşehir maçının öncesinde yedek takımla çalışınca yeleğini yere atmış, teknik direktör Şenol Güneş’in ‘hoşgörüsü’ krizin büyümesini önlemişti. Tecrübeli oyuncu G.Birliği deplasmanında da sahaya ilk 11’de çıktı. Ancak hayal kırıklığının ötesine geçemeyince devre arasında hocasının, “İkinci yarıya çıkmıyorsun” sözüyle karşı karşıya kaldı.
 
10 NUMARA SOSA 
Takım ikinci yarıya çıkarken, birkaç dakika soyunma odasında kalan, agresif tavırlar sergileyen ve kendi kendine bağırıp çağıran Quaresma’nın bu hareketleri Şenol Güneş’in de kulağına gitti. Portekizli’nin saha içi katkısından memnun olmayan Güneş’in, bu hareketlere de bozulduğu ve F.Bahçe planlarını Quaresma’sız yaptığı öğrenildi!
 

HT Gazete