Beşiktaş'tan iyi prova !

Beşiktaş'tan iyi prova !

Avusturya'da kamp yapan Beşiktaş, Zadar'ın Milosevic ve Cenk'in iki golüyle 3-0 mağlup etti.

Beşiktaş, Avusturya’da yeni sezon hazırlıkları kapsamında Hırvatistan’ın Zadar takımıyla karşılaştı.

Yeni transferlerden Beck, Rhodolfo ve Quaresma’nın ilk 11’de sahaya çıktığı mücadelede Mario Gomez ve Tosic kadroda yer almadı. Siyah-beyazlılar rakibin 3-0 yendi.

Quaresma karşılaşmanın 14. dakikasında penaltı atışından yararlanamadı.

18. dakikada Cenk Tosun ile 1-0 öne geçen Beşiktaş, devreyi üstün tamamladı. Şenol Güneş devre arasında 5 futbolcu değiştirdi. 58. dakikada Cenk Tosun bir kez daha sahneye çıkarken durumu 2-0 yaptı. Cenk hazırlık maçlarındaki 4. golünü kaydetti. Maçtaki son sözü ise 80. dakikada Alexander Milosevic söyledi. İsveçli stoper 80. dakikada kazanılan duran toptan gelen ortaya güzel vuruş yaptı ve maçın skorunu belirledi.

SERDAR YİNE ÖN LİBERODA

Güneş, ön liberoda bir kez daha Serdar Kurtuluş’a şans verdi.

Serdar, Atiba Hutchinson ile birlikte savunmanın önünde oynadı. Siyah-beyazlı oyuncu, ikinci yarıda ise Necip Uysal ile birlikte bu bölgede görev aldı.

ZADARLI OYUNCULARIN BEŞİKTAŞ SEVGİSİ

NK Zadarlı oyuncular, özellikle Ricardo Quaresma’ya büyük ilgi gösterdi. Bu oyuncuyla maç sırasında fotoğraf çektiren NK Zadarlı oyunculardan Juric, Portekizli oyuncudan forma aldı. Bazı oyuncular da siyah-beyazlı formayı almak için talepte bulundu.

NK Zadarlı futbolcular, Beşkitaş soyunma odasının önünde forma almak için beklerken teknik direktör Şenol Güneş, bu oyuncuların içeri girmesine izin vermedi.

Stat: Pinkafeld

Hakemler: Helmut Flosch, Stefan Talzber, Michael Lidy (Avusturya)

Beşiktaş: Günay Güvenç (Dk. 46 Cenk Gönen), Beck, Rhodolfo (Dk. 46 Franco), Milosevic, İsmail Köybaşı (Dk. 63 Muhammed Enes Durmuş), Hutchinson (Dk. 46 Motta), Serdar Kurtuluş, Quaresma (Dk. Necip Uysal), Olcay Şahan (Dk. 77 Hamza Küçükköylü), Kerim Frei (Dk. 46 Ömer Şişmanoğlu), Cenk Tosun (Dk. 63 Eslem Öztürk)

NK Zadar: Gluic (Dk. 90 Juricevic), Tovic (Dk. 86 Culina), Viduka, Tokic, Batur (Dk. 68 Deak), Jurjevic (Dk. 89 Lisica), Anic, Juric (Dk. 72 Bilaver), Tercec (Dk. 81 Jutic), Cirjak (Dk. 89 Miletic), Butic (Dk. 69 Vasic)

Goller: Dk. 18 ve 58 Cenk Tosun, Dk. 80 Milosevic (Beşiktaş)