Beşiktaş'tan Konyaspor'a flaş gelişme !

Beşiktaş'tan Konyaspor'a flaş gelişme !

Beşiktaş'ın, Torku Konyaspor'a Vodafone Arena teklifinde bulunduğu belirtildi.

Beşiktaş yönetiminin, şampiyonluğun Osmanlıspor maçında garantilenmesi halinde son hafta mücadelesini Vodafone Arena’da oynamak için Torku Konyaspor’a öneride bulunduğu ifade edildi.
 
Fenerbahçe’nin Medipol Başakşehir’e 2-1 kaybetmesiyle bitime 2 hafta kala puan farkını 6’ya çıkaran ve şampiyonluk için sadece 1 puana ihtiyaç duyan Beşiktaş’ta kupa hazırlıkları şimdiden başladı. Siyah beyazlı kulüp, bu bağlamda son hafta deplasmanda karşılacağı Torku Konyaspor’dan bir istekte bulundu.
 
Beyaz TV muhabiri Sezgin Gelmez’in verdiği bilgiye göre; Beşiktaş yönetiminin Osmanlıspor maçında şampiyonluğun garantilenmesi halinde, son hafta deplasmanda karşılaşacakları Torku Konyaspor maçının Vodafone Arena’da oynanaması için yeşil beyazlı yönetime teklifte bulunduğu ifade edildi.
 
Beşiktaş’ın bu teklifine olumlu bakan Torku Konyaspor Başkanı Ahmet Şan’ın siyah beyazlı kulüpten iki isteğinin olduğu belirtildi. Torku Konyaspor, kombineli taraftarlarının zararlarının karşılanması ve TFF’den gerekli izinlerin alınması halinde son hafta mücadelesini Vodafone Arena’da oynamaya sıcak bakacağı kaydedildi.

Sporcope